FOTO Adelina Pestriţu, petrecere cu fast pentru ziua fiicei sale, Zenaida

1 adelina pestritu jpg jpeg

Pe 3 august, Adelina Pestriţu şi Virgil Şteblea au sărbătorit ziua de naştere a fiicei lor, Zenaida, care a împlinit doi ani. Părinţii i-au organizat o petrecere de zile mari la piscină, în compania prietenilor.

Adelina Pestriţu este cunoscută pentru petrecerile extravagante pe care le organizează, fiind atentă la toate detaliile: decor, mâncare aleasă, locaţie. Pentru ziua fiicei ei, a ales o temă preferată de cea mică, inspirată de personajul din desene animate Minnie Mouse. Totul a fost roz, de la baloane, până la scăunele şi măsuţe. Până şi colacele de la piscină au fost nişte flamingo roz.

        View this post on Instagram                   La multi ani, Zeny💕 #2yearsold #decoration @fatacubaloane #candybar @cadesweetsandmore #location @royalhorsesnagov A post shared by A D E L I N A E •D •A (@adelina.pestritu) on Aug 3, 2020 at 6:37am PDT

stanga
dreapta
2 elena basescu jpg jpeg
3 adelina pestritu zi de nastere fiica zenaida jpg jpeg
4 adelina pestritu cu fiica la zi de nastere jpg jpeg
5 decor roz petrecere jpg jpeg
6 tort petrecere roz adelina pestritu jpg jpeg
7 zenaida fiica adelinei pestritu jpg jpeg
9 petrecere adelina pestritu fiica jpg jpeg
10 corturi zi de nastere pestritu fiica zenaida jpg jpeg
11 fiica adelinei pestritu jpg jpeg
12 adelina pestritu distractie la piscina jpg jpeg
14 petrecere adelina pestritu protap jpg jpeg
16 mancare petrecere adelina pestritu jpg jpeg
17 petrecere la piscina adelina pestritu jpg jpeg

La multi ani, Zeny💕 #2yearsold #decoration @fatacubaloane #candybar @cadesweetsandmore #location @royalhorsesnagov

A post shared by A D E L I N A E •D •A (@adelina.pestritu) on

În condiţiile speciale impuse din cauza pandemiei de coronavirus, Adelina şi soţul ei au invitat doar câţiva prieteni apropiaţi. Cu toate acestea, meniul a fost unul foarte bogat, cu berbecuţ la proţap, bufet suedez cu delicatese, dulciuri şi băuturi la discreţie.

Copiii au avut parte de animatori, care i-au distrat toată ziua, de jucării de pluş supradimensionate, corturi şi perne moi, unde să se joace, dar şi alte surprize, care au făcut ca ziua Zenaidei să fie una memorabilă.

Printre invitaţi s-au numărat Elena Băsescu şi copiii ei. Fata fostului preşedinte Traian Băsescu a purtat un costum roz, asortându-se cu fiica sa. În ceea ce o priveşte pe Adelina, ea a ales o rochie albă, lungă. Spre seară, a preferat să danseze lângă piscină doar în costum de baie. 

Sursa foto: Instagram/@adelina.pestritu