VIDEO Cum a ajuns Michelle Pfeiffer în videoclipul lui Coolio, „Gangsta's Paradise”?

Coolio s-a stins din viață subid, la numai 59 de ani, pe 28 septembrie 2022, ocazie cu care ne-am amintit cu toții de piesa lui de mare succes, „Gangsta’s Paradise”, al cărei videoclip l-a filmat în 1995 cu nimeni alta decât una dintre cele mai mari actrițe de la Hollywood.

image

Conform celor spuse de managerul lui Artis Leon Ivey Jr. (numele real al lui Coolio), pe numele său Jarez Posey, rapperul s-a stins din viață în casa unui prieten de-ai acestuia, în Los Angeles. Cauza decesului a fost, din câte știm în acest moment, infarct, susține NBC News.

Piesa lui Coolio cea mai cunoscută, „Gangsta’s Paradise”, a apărut pe albumul cu același nume din 1995. Ceea ce a făcut ca melodia să fie cunoscută în toată lumea e că a devenit coloana sonoră a filmului „Dangerous Minds”, din 1995. Piesa a câștigat un premiu Grammy și a avut parte de un videoclip care a rămas în memoria colectivă până-n ziua de azi.

Vodeoclipul piesei a fost regizat de Antoine Fuqua și o are ca protagonistă pe numeni alta decât actrița Michelle Pfieffer. Cum a ajuns ea într-un videoclip rap?

Stând de vorbă cu cei de la publicația SOHH în 2010, regizorul Antoine Fuqua — cunoscut acum pentru filmele „Training Day” și „Equalizer” — a declarat că a fost abordat în acel proiect de către producătorul filmului „Dangerous Minds”, Jerry Bruckheimer, conform celor relatate și de IMDb.

La acea vreme, Fuqua era cunoscut doar pentru realizarea unor reclame, însă avea ambiții cinematografice. A acceptat să regizeze videoclipul „Gangsta’s Paradise” cu o singură condiție – să o poată coopta pe actrița din filmul „Dangerous Minds”, adică pe Michelle Pfieffer, care era, la acea vreme, în apogeul carierei sale.

Bruckheimer i-a dat lui Fuqua numărul de telefon al lui Pfieffer și, surprinzător sau nu, actrița a acceptat să apară într-un videoclip rap. Fuqua a declarat, pentru SOHH, că Michelle a zis: „Da, fac videoclipul, de cât timp ai nevoie pentru asta?”.

Regizorul și actrița au căzut de acord asupra scenariului videoclipului, după care s-au apucat de treabă. „O voiam pe Michelle în videoclip, voiam să regizez un star de cinema, să-mi demonstrez eu mie că pot să colaborez cu o actriță de calibrul ei”, a ținut să adauge Fuqua.

Michelle Pfieffer susține că succesul filmului „Dangerous Minds” a fost posibil doar datorită melodiei și videoclipului lui Coolio și recunoaște că încă o trec furnicăturile când ascultă piesa.

Odată cu vestea dispariției premature a lui Coolio, mai multe vedete au ținut să-i aducă, în cursul zilei de ieri, un omagiu regretatului rapper. Printre aceștia s-au numărat rapperul Snoop Dogg, dar și actrița Pfieffer, care a scris pe Instagram că inima i-a fost distrusă de cumplita veste a morții lui Coolio.

Pentru a urmări videoclipul „Gangsta's Paradise”, dă click mai jos!

Foto - Shuttestock

Video - YouTubeRecente

Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg
Nume de copii inspirate din seriale Sursa imagine Pixabay jpg
3 zodii carora le merge de minune in plan personal pana pe 27 noiembrie Sursa imagine Pixabay jpg
315521374 433605862308075 4277944834134736587 n jpg
Regalitati jpg
Eddie Murphy, Whitney Houston, telefon în ziua nunții 1 foto  Shutterstock jpg
Charlie Chaplin jpeg