VIDEO Cum a ajuns Michelle Pfeiffer în videoclipul lui Coolio, „Gangsta's Paradise”?

Coolio s-a stins din viață subid, la numai 59 de ani, pe 28 septembrie 2022, ocazie cu care ne-am amintit cu toții de piesa lui de mare succes, „Gangsta’s Paradise”, al cărei videoclip l-a filmat în 1995 cu nimeni alta decât una dintre cele mai mari actrițe de la Hollywood.

image

Conform celor spuse de managerul lui Artis Leon Ivey Jr. (numele real al lui Coolio), pe numele său Jarez Posey, rapperul s-a stins din viață în casa unui prieten de-ai acestuia, în Los Angeles. Cauza decesului a fost, din câte știm în acest moment, infarct, susține NBC News.

Piesa lui Coolio cea mai cunoscută, „Gangsta’s Paradise”, a apărut pe albumul cu același nume din 1995. Ceea ce a făcut ca melodia să fie cunoscută în toată lumea e că a devenit coloana sonoră a filmului „Dangerous Minds”, din 1995. Piesa a câștigat un premiu Grammy și a avut parte de un videoclip care a rămas în memoria colectivă până-n ziua de azi.

Vodeoclipul piesei a fost regizat de Antoine Fuqua și o are ca protagonistă pe numeni alta decât actrița Michelle Pfieffer. Cum a ajuns ea într-un videoclip rap?

Stând de vorbă cu cei de la publicația SOHH în 2010, regizorul Antoine Fuqua — cunoscut acum pentru filmele „Training Day” și „Equalizer” — a declarat că a fost abordat în acel proiect de către producătorul filmului „Dangerous Minds”, Jerry Bruckheimer, conform celor relatate și de IMDb.

La acea vreme, Fuqua era cunoscut doar pentru realizarea unor reclame, însă avea ambiții cinematografice. A acceptat să regizeze videoclipul „Gangsta’s Paradise” cu o singură condiție – să o poată coopta pe actrița din filmul „Dangerous Minds”, adică pe Michelle Pfieffer, care era, la acea vreme, în apogeul carierei sale.

Bruckheimer i-a dat lui Fuqua numărul de telefon al lui Pfieffer și, surprinzător sau nu, actrița a acceptat să apară într-un videoclip rap. Fuqua a declarat, pentru SOHH, că Michelle a zis: „Da, fac videoclipul, de cât timp ai nevoie pentru asta?”.

Regizorul și actrița au căzut de acord asupra scenariului videoclipului, după care s-au apucat de treabă. „O voiam pe Michelle în videoclip, voiam să regizez un star de cinema, să-mi demonstrez eu mie că pot să colaborez cu o actriță de calibrul ei”, a ținut să adauge Fuqua.

Michelle Pfieffer susține că succesul filmului „Dangerous Minds” a fost posibil doar datorită melodiei și videoclipului lui Coolio și recunoaște că încă o trec furnicăturile când ascultă piesa.

Odată cu vestea dispariției premature a lui Coolio, mai multe vedete au ținut să-i aducă, în cursul zilei de ieri, un omagiu regretatului rapper. Printre aceștia s-au numărat rapperul Snoop Dogg, dar și actrița Pfieffer, care a scris pe Instagram că inima i-a fost distrusă de cumplita veste a morții lui Coolio.

Pentru a urmări videoclipul „Gangsta's Paradise”, dă click mai jos!

Foto - Shuttestock

Video - YouTube



Recente

Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg