Kate Winslet a pierdut premiera „Titanic” ca să participe la înmormântarea primul ei iubit

„Titanic” este cel mai mare film făcut vreodată de Kate Winslet și unul dintre blockbusterele de la Hollywood, fiind producția cu cele mai mari încasări din istorie între anii 1998 și 2010, care i-a adus actriței principale cea de-a doua sa nominalizare la Oscar. Cu toate astea, ea a lipsit de la marea premieră!

image

Kate n-a reușit să pășească pe covorul roșu la premiera filmului „Titanic” decât abia 2012, adică la 15 ani de la prima lansare a peliculei. Iar scuza ei a fost cât s-a putut de serioasă: „N-am reușit până acum să merg la premiera filmului pentru că, atunci când a avut loc în Marea Britanie, nu mă simțeam bine, eram în spital și nu puteam merge”, a dezvăluit Winslet.

De fapt, actrița britanică a lipsit de la premiera inițială pentru că fusese la o înmormântare, după cum a reunoscut singură în 1999, celor de la The Guardian. Fostul ei iubit, primul pe care l-a avut și la care a ținut enorm, Stephen Tedre, murise din cauza cancerului la oase.

Primul iubit al vedetei s-a prăpădit în 1997. Kate n-avea mai mult de 15 ani când l-a cunoscut, iar actorul și scenaristul Tedre avea 27 de ani când a pus, pentru prima dată, ochii pe frumoasa actriță, pe platoul de filmare de la seria TV „Dark Season”.

În ciuda faptului că exista o diferență de vârstă de 12 ani între ei, cei doi s-au îndrăgostit nebunește unul de altul și s-au mutat împreună în Londra doi ani mai târziu. „Era cel mai important om din viața mea… Stephan m-a făcut să mă simt în siguranță și protejată”, a mărturisit ea pentru revista Parade.

Când Tendre a fost diagnosticat cu cancer în 1994, Winslet făcea naveta între platourile de filmare și spitalul în care era inernat el, ca să-i fie aproape. În 1995, cei doi iubiți s-au despărțit, însă, când el era în remisie.

image

„După ce ne-am despărțit, boala a revenit. Vorbeam atunci cu Stephen în fiecare zi…”, a dezvăluit Kate. Se pare că Tredre s-a despărțit de Winslet tocmai ca ea să nu îl privească murind. „Acesta a fost un act de iubire între doi oameni și e copleșitor”, a precizat ea în The Telegraph.

După moartea primul ei iubit, actrița a fost criticată că n-a participat la premiera filmului care a devenit emblematic pentru cariera ei, dar și pentru cinematografie. „M-a întristat mult asta… cineva cu care-mi petrecusem patru ani și jumătate din viață tocmai murise”, a adăugat vedeta.

La un deceniu întreg de la dispariția lui, Kate a recunoscut că încă mai regreta faptul că s-au despărțit: „Aș fi vrut să fi fost acolo pentru el. Până la finalul crund... Încă mă mai gândesc la asta din când în când...”, a conchis vedeta hollywoodiană.

image

foto - Shutterstock



Recente

Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg