FOTO Annie Lennox, de la Eurythmics, și-a făcut primul tatuaj la 67 de ani!

Jumătatea feminină a trupei Eurythmics a știut întotdeauna cum să atragă atenția asupra ei, apelând la ținute extravagante pentru videoclipurile formației sau o atitudine dezinhibată, ba chiar rebelă, la fiecare apariție în public. Iar acum, la aproape 70 de ani, Annie Lennox dă dovadă de acceași îndrăzneală sau dezinhibare cu care s-a făcut cunoscută, în tinerețe, în întreaga lume!

image

Născută de Crăciun în 1954, cântăreața și compozitoarea de origine scoțiană este o activistă înrăită și un filantrop dedicat. După ce-a obținut un succes moderat cu trupa Tourists, în anii ’70, a devenit un adevărat fenomen atunci când și-a început colaborarea cu Dave Stewart și au înfiițat împreună Eurythmics, în anii ’80.

Când Annie a apărut în 1983 în videoclipul „Sweet Dreams (Are Made of This)” cu părul tuns scurt și portocaliu și îmbrăcată într-un costum bărbătesc, toate privirile au fost ațintite asupra ei. „Cântăreața cu imagine androgenă puternică ne-a captat atenția”, a dezvăluit BBC.

Următoarele hituri ale trupei tot mai faimoase au fost „There Must Be an Angel (Playing with My Heart)” și „Here Comes the Rain Again”, care s-au menținut în clasamentele muzicale pe primele locuri o perioadă impresionantă de timp.

Fără doar și poate, Lennox a fost și este o fire rebelă, lucru dovedit și de faptul că, la aproape 70 de ani, și-a făcut primul tatuaj! „M-am tatuat!”, a anunțat vedeta de 67 de ani, care și-a publicat imaginea tatuajului ei pe contul de Instagram.

Fosta cântăreață – care a cunoscutul succesul și ca artist solo, cu hituri precum „Little Bird” și „Walking On Broken Glass” – a apelat la serviciile lui Asa Crow de la Shamrock Social Club din Hollywood. Întrebată de ce și-a făcut un tatuajul, mama a două fiice a răspuns: „E timpul pentru răzvrătiri!”. Cum spuneam, o rebelă înnăscută!

Foto - Shutterstock, InstagramRecente

Creier jpg
Beyoncé jpg
Vin Diesel cu soția sursa  Shutterstock jpg
Madonna, Mariah Carey sursa  Shutterstock jpg
Justin Bieber jpg
Kate Hudson, actrița Goldie Hawn sursa  shutterstock jpg
Reguli bizare impuse de Regina Victoria la propria inmormantare Sursa foto shutterstock 169010507 jpg
Riley Keough, Elvis Presley, sursa  Shutterstock jpg
Meghan Markle in lacrimi jpeg
Kim Kardashian jpg
Prințesa Eugenie jpg
Sam Smith jpg
Shakira  Cosmopolitan jpg
Penelope jpeg
Delphine Arnault sursa  Instagram jpg
Infidelitate jpg
Vivienne Westwood sursa  shutterstock jpg
Robert Pattinson jpg
Miley Cyrus si Liam jpg
Brooke Shields violata la 20 de ani Sursa foto shutterstock 2227704551 jpg