FOTO Annie Lennox, de la Eurythmics, și-a făcut primul tatuaj la 67 de ani!

Jumătatea feminină a trupei Eurythmics a știut întotdeauna cum să atragă atenția asupra ei, apelând la ținute extravagante pentru videoclipurile formației sau o atitudine dezinhibată, ba chiar rebelă, la fiecare apariție în public. Iar acum, la aproape 70 de ani, Annie Lennox dă dovadă de acceași îndrăzneală sau dezinhibare cu care s-a făcut cunoscută, în tinerețe, în întreaga lume!

image

Născută de Crăciun în 1954, cântăreața și compozitoarea de origine scoțiană este o activistă înrăită și un filantrop dedicat. După ce-a obținut un succes moderat cu trupa Tourists, în anii ’70, a devenit un adevărat fenomen atunci când și-a început colaborarea cu Dave Stewart și au înfiițat împreună Eurythmics, în anii ’80.

Când Annie a apărut în 1983 în videoclipul „Sweet Dreams (Are Made of This)” cu părul tuns scurt și portocaliu și îmbrăcată într-un costum bărbătesc, toate privirile au fost ațintite asupra ei. „Cântăreața cu imagine androgenă puternică ne-a captat atenția”, a dezvăluit BBC.

Următoarele hituri ale trupei tot mai faimoase au fost „There Must Be an Angel (Playing with My Heart)” și „Here Comes the Rain Again”, care s-au menținut în clasamentele muzicale pe primele locuri o perioadă impresionantă de timp.

Fără doar și poate, Lennox a fost și este o fire rebelă, lucru dovedit și de faptul că, la aproape 70 de ani, și-a făcut primul tatuaj! „M-am tatuat!”, a anunțat vedeta de 67 de ani, care și-a publicat imaginea tatuajului ei pe contul de Instagram.

Fosta cântăreață – care a cunoscutul succesul și ca artist solo, cu hituri precum „Little Bird” și „Walking On Broken Glass” – a apelat la serviciile lui Asa Crow de la Shamrock Social Club din Hollywood. Întrebată de ce și-a făcut un tatuajul, mama a două fiice a răspuns: „E timpul pentru răzvrătiri!”. Cum spuneam, o rebelă înnăscută!

Foto - Shutterstock, Instagram



Recente

femeie  foto   Shutterstock jpg
George Michael  foto   Shutterstock jpg
soții Beckham  foto   Instagram jpg
Selena Gomez  foto   Shutterstock jpg
vedetă  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2353299337 jpg
Liam Diddy jpg
shutterstock 2464171741 jpg
Târgul Vrăjitoarelor OCC jpeg
V2 (1) png
P  Diddy  foto   Shutterstock jpg
Francesca Eastwood  foto   Shutterstock jpg
Rihanna (1) jpg
ketchup  foto   Shutterstock jpg
Kanye West  foto   Shutterstock jpg
Dudley Moore  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2249337991 jpg
Snapinsta app 462030422 18022603226581291 5365278647779100844 n 1080 jpg
Viata de roman a vloggeritei Anyta  Sursa foto arhiva personala jpg
Laura, Ada si Adela Retreat Vama Veche  jpg