Uluitor! Formează cupluri celebre şi invidiate, dar nu locuiesc împreună

Celebrităţile au o viaţă diferită de a celor mai mulţi dintre noi din mai multe motive. În plan personal, se îndrăgostesc, merg la întâlniri, apoi se căsătoresc, așa cum fac majoritatea cuplurilor, dar vor să aibă propriul spaţiu de locuit.

image

Multe dintre cuplurile celebre au ales să nu locuiască sub același acoperiș sau să aibă casa construită în aşa fel încât să poată petrece timp în singurătate, separat de partener. Poate că distanța chiar menţine focul pasiunii aprins sau pur şi simplu vedetele simt nevoia să se retragă într-un loc izolat.

Gwyneth Paltrow și Brad Falchuk

Gwyneth Paltrow s-a căsătorit cu producătorul Brad Falchuk în 2018 și dezvăluit că nu locuiesc împreună permanent. Cei doi petrec câteva nopți împreună în casa lui Gwyneth Paltrow, apoi alte câteva la el, împreună cu copiii. Într-un interviu pentru “The Sunday Times”, actrița a spus că soțul ei stă în casa ei doar patru zile pe săptămână și le petrece restul de trei nopți în casa lui. Deși aranjamentele de locuit sunt neconvenționale, Gwyneth a remarcat că prietenii ei nu numai că îi aprobă, dar cred că toate cuplurile căsătorite ar trebui să facă același lucru. „Oh, toți prietenii mei căsătoriți spun că felul în care trăim este ideal și n-ar trebui să schimbăm nimic”, a spus ea.

David și Victoria Beckham

Starul fotbalului David Beckham și fosta Spice Girl iau viața de familie foarte în serios, dar și ei au găsit o modalitate de a rămâne împreună și de a menține distanța. Soții Beckham se împart între SUA și Marea Britanie și se pare că locuiesc în aripi separate ale conacului lor din Oxfordshire din Marea Britanie. Fiul, în vârstă de 17 ani, Cruz, și fiica Harper, în vârstă de 11 ani, și-au petrecut o mare parte din căsnicia de 23 de ani a părinţilor lor în afara ţării din cauza programelor agitate cerute de ambele cariere de succes ale acestora.

Citește și: De ce aleg atâtea vedete să se căsătorească în Las Vegas

Julia Roberts și Daniel Moder

Actrița de Oscar Julia Roberts și directorul de imagine Daniel Moder s-au căsătorit în anul 2002 și au găsit o modalitate de a păstra o distanță sănătoasă ori de câte ori este nevoie. Julia i-a construit lui Daniel o „cabană de surf” de milioane de dolari, vizavi de casa lor din Malibu.

Vezi și: Ce obiceiuri zilnice obişnuite de igienă sunt evitate de actriţa Cameron Diaz şi de ce

Sarah Jessica Parker și Matthew Broderick

Vedeta cunoscută din serialul „Sex and the City” și soțul ei, actorul Matthew Broderick, sunt căsătoriți din anul 1997, dar au preferat să locuiască sub acoperișuri diferite. Cuplul a cumpărat case apropiate și, deși proprietățile sunt conectate, fiecare își păstrează propriul spațiu de locuit.

FOTO: ShutterstockRecente

nuditate foto  Shutterstock jpg
Melania Trump foto  Shutterstock jpg
Beyonce jpg
Ben Affleck meme jpg
Top 5 zodii cu simt patriotic Sursa foto shutterstock 688737424 jpg
shutterstock 1561509445 jpg
Michelle Obama sursa foto  Shutterstock jpg
Cline Dion foto  Shutterstock jpg
Linda Evangelista foto  Shutterstock jpg
Ozzy Osbourne jpg
Tom Cruise și Katie Holmes cu fiica lor, Suri foto  Shutterstock jpg
Travolta jpeg
Nativii cel mai usor de cucerit Sursa foto shutterstock 387016507 jpg
Judi Dench foto  Shutterstock jpg
obiceiuri jpg
Jennifer Lopez și Armie Hammer foto  Shutterstock jpg
Napoleon Bonaparte foto  Shutterstock jpg
cuplu pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Doris Kriks și Carl Kruse jpeg
Mary Kate, Ashley Olsen jpg