Uluitor! Formează cupluri celebre şi invidiate, dar nu locuiesc împreună

Celebrităţile au o viaţă diferită de a celor mai mulţi dintre noi din mai multe motive. În plan personal, se îndrăgostesc, merg la întâlniri, apoi se căsătoresc, așa cum fac majoritatea cuplurilor, dar vor să aibă propriul spaţiu de locuit.

image

Multe dintre cuplurile celebre au ales să nu locuiască sub același acoperiș sau să aibă casa construită în aşa fel încât să poată petrece timp în singurătate, separat de partener. Poate că distanța chiar menţine focul pasiunii aprins sau pur şi simplu vedetele simt nevoia să se retragă într-un loc izolat.

Gwyneth Paltrow și Brad Falchuk

Gwyneth Paltrow s-a căsătorit cu producătorul Brad Falchuk în 2018 și dezvăluit că nu locuiesc împreună permanent. Cei doi petrec câteva nopți împreună în casa lui Gwyneth Paltrow, apoi alte câteva la el, împreună cu copiii. Într-un interviu pentru “The Sunday Times”, actrița a spus că soțul ei stă în casa ei doar patru zile pe săptămână și le petrece restul de trei nopți în casa lui. Deși aranjamentele de locuit sunt neconvenționale, Gwyneth a remarcat că prietenii ei nu numai că îi aprobă, dar cred că toate cuplurile căsătorite ar trebui să facă același lucru. „Oh, toți prietenii mei căsătoriți spun că felul în care trăim este ideal și n-ar trebui să schimbăm nimic”, a spus ea.

David și Victoria Beckham

Starul fotbalului David Beckham și fosta Spice Girl iau viața de familie foarte în serios, dar și ei au găsit o modalitate de a rămâne împreună și de a menține distanța. Soții Beckham se împart între SUA și Marea Britanie și se pare că locuiesc în aripi separate ale conacului lor din Oxfordshire din Marea Britanie. Fiul, în vârstă de 17 ani, Cruz, și fiica Harper, în vârstă de 11 ani, și-au petrecut o mare parte din căsnicia de 23 de ani a părinţilor lor în afara ţării din cauza programelor agitate cerute de ambele cariere de succes ale acestora.

Citește și: De ce aleg atâtea vedete să se căsătorească în Las Vegas

Julia Roberts și Daniel Moder

Actrița de Oscar Julia Roberts și directorul de imagine Daniel Moder s-au căsătorit în anul 2002 și au găsit o modalitate de a păstra o distanță sănătoasă ori de câte ori este nevoie. Julia i-a construit lui Daniel o „cabană de surf” de milioane de dolari, vizavi de casa lor din Malibu.

Vezi și: Ce obiceiuri zilnice obişnuite de igienă sunt evitate de actriţa Cameron Diaz şi de ce

Sarah Jessica Parker și Matthew Broderick

Vedeta cunoscută din serialul „Sex and the City” și soțul ei, actorul Matthew Broderick, sunt căsătoriți din anul 1997, dar au preferat să locuiască sub acoperișuri diferite. Cuplul a cumpărat case apropiate și, deși proprietățile sunt conectate, fiecare își păstrează propriul spațiu de locuit.

FOTO: Shutterstock



Recente

Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg
Regele Charles  foto   Instagram The Royal Family jpg
Zodii care nu sunt materialiste jpg
Mary Elizabeth Winstead, Ewan McGregor  foto   Shutterstock jpg