FOTO Ea este femeia care a slăbit 100 de kilograme pentru a semăna cu păpușa Barbie!

Kayla LaVende (38 de ani) a slăbit 100 de kilograme pentru a semăna cu păpușa Barbie. Femeia, care a devenit celebră în mediul online, nu a avut deloc o copilărie ușoară…

image

În copilărie, părinții Kaylei au apelat la diferite strategii pentru a o ajuta să piardă în greutate, dar, în mod surprinzător, abia când a devenit adult, pasiunea pentru păpușa Barbie a convins-o că a sosit momentul să facă o schimbare. 

Citește și: Colecționari înrăiți pentru care „Barbie” este mai mult decât un film 

Kayla LaVende s-a confruntat cu greutate excesivă din cauza bolii tiroidiene și a lipedemului, două afecțiuni care au făcut ca pierderea în greutate să devină o mare provocare. În copilărie, părinții Kaylei îi cumpărau păpuși Barbie, în speranța în care va fi motivată să slăbească, dar planul nu a funcționat atunci, iar Kayla a ajuns să cântărească 150 de kilograme. 

Kayla   Barbie jpg

A fost foarte greu pentru ea să slăbească și, în ciuda eforturilor pe care atât ea, cât și părinții ei le făceau, nimic nu funcționa. Kayla încerca să mănânce sănătos, dar, după cum ea însăși a spus, îi era greu să nu cedeze în fața tentațiilor culinare. Totul până la un moment dat când acele păpuși din copilărie au motivat-o…

Barbie i-a schimbat viața 

Dragostea pentru Barbie i-a schimbat viața! Când a devenit adult, Kayla a devenit pasionată de această păpușă. Își dorea să arate la fel ca ea, de la siluetă și până la hainele pe care le purta:

„Barbie m-a motivat să fiu creativă, veselă, vibrantă și să plină de culoare”, a spus Kayla, pentru „Daily Mail”.

Hotărâtă să slăbească, femeia a început să facă alegeri alimentare sănătoase și să renunțe la mâncărurile bogate în calorii. În plus, a integrat exercițiile fizice în stilul său de viață. Dar asta nu este tot - Kayla a apelat și la o intervenție de slăbire, care a ajutat-o să reducă din aportul alimentar. 

image

Astfel, Kayla a slăbit 100 de kilograme, iar cu noua siluetă seamănă și mai mult cu păpușa Barbie: „Sunt atât de mândră de fata de înainte pentru că ea m-a ajutat să ajung unde sunt astăzi”, a declarat femeia, care este urmărită de peste 20.000 de oameni pe contul de Instagram. 

Sursă foto: Instagram - @wls_barbie  



Recente

Gigi Hadid  sursa   Instagram jpg
lenjeria din dantelă jpg
Studiu jpg
Gisele Bündchen și copiii ei  jpg
femeie în roșu  foto   Shutterstock jpg
Emma Stone jpg
Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg