„Sunt ca o păpușă vie‟. Ea este Barbie umană căreia părinții îi dictează viața!

Încă de la vârsta de șase ani, această rusoaică, pe nume Angelica Kenova, a fost crescută precum o păpușă. Părinții au îmbrăcat-o în haine ca ale lui Barbie și i-au impus un stil de viață strict. 

image

Barbie există și în realitate! Angelica Kenova, o rusoaică în vârstă de 33 de ani, a devenit cunoscută datorită asemănării dintre ea și faimoasa păpușă. Angelica este extrem de apreciată pe rețelele de socializare, iar pe Instagram se bucură de peste 1.3 milioane de urmăritori. 

„Sunt o păpușă vie‟ 

De când s-a născut, Angelica Kenova a fost forțată de părinți să adopte un stil de viață diferit față de cel al unui copil obișnuit. Când a împlinit șase ani, mama ei, Natalia, a început să o îmbrace în haine ca ale lui Barbie, iar când a crescut, i-a impus un program strict pentru a-și menține talia de 50 de centimetri. „Părinții mei m-au crescut ca pe o prințesă”, a spus Angelica, potrivit „Daily Mail‟.

Familia i-a angajat un antrenor personal, care i-a creat un program riguros de exerciții fizice pe care le-a făcut timp de două-trei ore pe zi, de cinci ori pe săptămână:

„Când am devenit o adolescentă, părinții mei mi-au angajat un antenor personal, care mi-a făcut un program individual de antrenamente pentru mine. El a conceput exerciții care mă ajută să îmi tonifiez fesele și să îmi perfecționez talia îngustă. De asemenea, antrenorul meu personal mă sfătuiește cu privire la alimentația mea, dar nu vreau să-mi dezvălui dieta - este un secret‟, a povestit femeia, care nu a avut voie să își facă un iubit și nici să iasă în oraș neînsoțită: 

„Părinții nu m-au lăsat niciodată să ies în oraș, să ies cu băieți sau să am experiențe obișnuite, la fel cum fac adulții. Prin urmare, nu sunt potrivită pentru viața reală, pentru că sunt o păpușă vie‟, a mărturisit Angelica, care neagă că ar fi apelat la intervențiile estetice: „Nu mi-am făcut niciodată intervenții estetice pentru că acestea sunt necesare doar dacă o persoană are defecte la față sau la corp‟, a spus ea. 

Citește și: FOTO Bărbatul însurat cu o păpușă gonflabilă, îndrăgostit acum de o scrumieră! „Îmi extind haremul...‟

Cu ce se ocupă? 

Cu toate că a crescut sub principiile stricte ale părinților, micuța blondă, care pretinde că este psiholog pentru copii și dansatoare de balet, postează pe pagina sa de Instagram fotografii cu ea în costum de baie sau fără lenjerie intimă. Angelica susține că părinții săi se mândresc cu ea și nu îi critică ședințele foto: 

„De când eram un copil, părinții m-au modelat să fiu o Barbie, așa că ne bucurăm că sunt asemănată cu Barbie, idolul fetelor din întreaga lume‟. „Nu eu am ales această imagine a unei păpuși, ci părinții mei. Îmi iubesc cu adevărat familia și nu vreau să îi supăr. Dacă m-aș decide să fac ceva împotriva voinței lor, ar fi mare scandal‟, a mărturisit Angelica. 

Sursă foto: Instagram - @russian_barbie 



Recente

Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
Lily Allen jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg