Dieta lui Margot Robbie, actrița din filmul „Barbie‟: „cea mai delicioasă mâncare‟

Margot Robbie, actrița principală din filmul „Barbie‟, arată spectaculos la vârsta de 33 de ani. Ea are o dietă echilibrată, iar noi îți prezentăm o parte dintre alimentele pe care le consumă frecvent.

image

Dieta lui Margot Robbie a stârnit curiozitatea în ultima perioadă, de când cu apariția filmului „Barbie‟, care se bucură de mare succes, anunță „Total Shape‟. Nu este deloc o surpriză, deoarece faimoasa actrița arată perfect în hainele care seamănă cu cele ale păpușii Barbie.  

Citește și: Au filmat sub influența alcoolului - Margot Robbie, trei shoturi de tequila ca să scape de emoții 

Ce mănâncă Margot Robbie, actrița din „Barbie‟ 

În dieta actriței Margot Robbie se află alimentele fermentate, precum: varză murată, chefir sau kimchi (varză chinezească). Acestea conțin probiotice, care ajută la îmbunătățirea digestiei, la întărirea sistemului imunitar și la absorbția nutrimentelor, care reduc simptomele de indigestie, balonare și constipație, scrie „Eat This‟. 

Fructele de pădure sunt alte alimente pe care Margot Robbie le consumă frecvent. Surse bogate de antioxidanți, potasiu, magneziu, vitamina C, vitamina K și fibre, aceste alimente protejează pielea de daunele cauzate de razele UV și poluare, susțin buna funcționare a digestiei și previn apariția bolilor cronice. Cel mai probabil, fructele de pădure le consumă pe post de gustare, deoarece la micul dejun îi place să mănânce pâine prăjită cu avocado, brânză Halloumi la grătar și bacon, a spus Margot Robbie într-un interviu al publicației „Vogue‟.  

Citește și: Primele joburi ale vedetelor - Margot Robbie, maestră la făcut sandvișuri 

Carbonara și înghețata, plăcerile nevinovate 

Pentru că arată spectaculos, Margot Robbie se răsfață și cu preparate bogate în calorii, așa cum sunt tăițeii carbonara, cunoscuți precum „Udon Carbonara‟. Potrivit publicației menționate anterior, inclusv în pauzele de la filmările peliculei „Barbie‟, actrița s-a răsfățat cu acest preparat, pe care l-a descris: „cea mai delicioasă mâncare pe care a consumat-o vreodată‟.

În cele din urmă, la desert, Margot Robbie preferă înghețatata cu lapte de caramel și sare de mare. Conform nutriționistului Destini Moody, înghețata este un preparat care poate fi consumat și de către persoanele care urmează o dietă de slăbit, deoarece „conține puține calorii și nu stopează procesul de pierdere în greutat‟. 

Sursă foto: Instagram -@margotrobbieofficial  



Recente

lenjeria din dantelă jpg
Studiu jpg
Gisele Bündchen și copiii ei  jpg
femeie în roșu  foto   Shutterstock jpg
Emma Stone jpg
Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg