FOTO Rihanna a adoptat un nou look. Cum arată blondă și cu părul scurt

Rihanna și-a schimbat din nou culoarea părului! Dacă ani de zile a fost brunetă, apoi a trecut la roșcat, de data aceasta, vedeta a ales să se facă blondă. Mai mult, a optat pentru o tunsoare scurtă, tip pixie, pe care a mai avut-o și în trecut. 

image

Cântăreața din Barbados, în vârstă de 36 de ani, nu mai arată ca la începutul carierei, când piesa „Umbrella” se afla pe primele poziții în topurile muzicale internaționale! Dacă în anul 2007, Rihanna avea o siluetă subțire, era brunetă și tunsă bob, acum vedeta a acumulat câteva kilograme în plus, este blondă și cu părul foarte scurt. 

Cum arată Rihanna blondă? 

Citește și: Rihanna este „Regina” concursurilor de frumusețe. Cum și-a câștigat coroana? 

Vedeta a fost fotografiată, recent, de către paparazzii cu o tunsoare tip pixie, pe care a mai avut-o în anul 2008, dar și în 2012. Cândva, Rihanna a dat moda cu acest look, deoarece multe vedete autohtone au luat-o drept exemplu, însă de această dată, fanii nu sunt mulțumiți de felul în care arată cântăreața.

Mulți utilizatori de pe Instagram i-au criticat alegerea și au spus că o îmbătrânește, făcând-o să arate „ca la 50 de ani”. Nici vestimentația nu a fost pe placul fanilor, care au comparat-o cu „o simplă persoană dintr-un supermarket”. 

Vezi și: Cine este tatăl copilului Rihannei? Rapperul a fost dependent de sex și făcea orgii în școală: „Eram cinci fete și zece băieți...”

Ce-i drept, Rihanna este cunoscută pentru alegerile speciale pe care le face, în ceea ce privește aspectul său fizic, așa că sigur nu are nicio problemă cu criticile aduse. Mai mult, se spune că există o tedință ca femeile după ce nasc să își schimbe look-ul, ceea ce pare a fi și cazul cântăreței, care a născut la finalul lunii august 2023 cel de-al doilea copil pe care îl are cu artistul A$AP Rocky. 

Sursă foto: Shutterstock, Instagram @backgrid_usa  



Recente

Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg