Când vedetele își întâlnesc idolii! Cum și-au cunoscut celebritățile preferate

Inclusiv vedetele pot avea idoli, iar noi am aflat cum au reacționat vedetele tale preferate când i-au întânit pe cei pe care îi urmăreau cu admirație în filme și emisiuni! 

image

Fascinată încă din copilărie de muzica și aspectul cântăreței Cher, Kim Kardashian s-a inspirat de la vedeta ei preferată în numeroase apariții media. Pe când era căsătorită cu Kanye West, în anul 2018, ea a avut șansa să își întâlnească idolul în carne și oase la un eveniment. Încântată de acest moment, Kim a făcut cunoștință cu artista și i-a oferit numărul ei de telefon.  

Citește și: Ce notă îi dă Cher lui Tom Cruise pentru performanțele lui în pat 

Jennifer Lopez și Barbra Streisand

Și Jennifer Lopez are un idol, mai exact pe Barbra Streisand! Amândouă au copilărit în New York și au abordat atât actoria, cât și cântatul. De-a lungul anilor, Jennifer Lopez a recunoscut că o admiră pe Barbra, iar în anul 2000, a avut șansa să o cunoască la o petrecere de la Oscar. La acel eveniment, JLo a fost surprinsă să afle că și Barbra Streisand o plăcea. 

Natalie Portman și Rihanna 

Întâmplător sau nu, Natalie Portman o apreciază pe Rihanna la fel cum și cântăreața o place pe actriță. Cele două s-au întâlnit pentru prima dată la Săptămâna Modei de la Paris, iar momentul au fost surprins de presă: „Te iubesc!‟, i-a spus Natalie cântăreței în timp de a îmbrățișat-o: „Sunt fanul tău adevărat‟, i-a spus Rihanna. Șocată de răspuns, actrița i-a zis: „Glumești, nu?‟, iar Rihanna a adăugat: „Ești una dintre cele mai mari actrițe de la Hollywood‟. Entuziasmate de întâlnire, cele două nu au ezitat să se fotografieze. 

Citește și: Cum a renunțat Barbra Streisand la „a-ul” din numele de scenă: „Nu mi-a plăcut niciodată Barbara” 

Rihanna si Natalie Portman jpeg

Kelly Clarkson și Meryl Streep 

Cântăreața Kelly Clarkson s-a emoționat când și-a văzut idolul pentru prima oară în realitate. Se întâmpla în ianuarie 2018, la Globurile de Aur, când s-a întâlnit cu Meryl Streep și a spus: „Doamne, e chiar Meryl‟. Între timp, Kelly s-a comportat ca oricare alt fan și i-a spus actriței: „Pot să te cunosc? Sunt fanul tău. Te ador de la vârsta de 8 ani‟. 

Sursă foto: Pinterest  



Recente

lenjeria din dantelă jpg
Studiu jpg
Gisele Bündchen și copiii ei  jpg
femeie în roșu  foto   Shutterstock jpg
Emma Stone jpg
Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg