VIDEO Rihanna a publicat primele imagini cu fiul ei. „Este copia lui Rocky!‟, i-a scris un fan

Rihanna (34 de ani) a publicat în mediul online un filmuleț în care apare alături de copilul pe care îl are împreună cu rapperul A$AP Rocky (34 de ani). Totodată, acestea sunt primele imagini cu fiul ei pe care le arată publicului.

image

Urmăritorii Rihannei de pe Tik Tok au avut ocazia să privească, în exclusivitate, primele imagini cu fiul artistei, pe care l-a născut în luna mai a acestui an. În filmulețul de aproximativ 45 de secunde, micuțul poate fi observat cum îi zâmbește mamei sale, care se aude pe fundal. „Încerci să îi iei telefonul lui mami?‟, îl întreabă Rihanna pe copilul său, al cărui nume încă nu l-a dezvăluit. 

Fiul Rihannei deja face furori în mediul online 

Filmulețul publicat pe Tik Tok are, în prezent, peste 17 milioane de vizualizări, aproximativ 5 milioane de aprecieri și peste 72 de mii de comentarii. „Acest mic omuleț nu își dă seama că mama lui este Rihanna‟, a scris unul dintre urmăritorii artistei în secția de comentarii. Alții s-au grăbit deja să spună cu cine seamănă mai mult micuțul: „Doamne, dar este copia lui Rocky! Cât de frumos!‟, a adăugat un alt fan. „Doamne, este atât de prețios! Seamănă și cu mama lui și cu tatăl‟, a scris un utilizator de pe Tik Tok, după ce a văzut copilul cuplului. 

Vezi și: Rihanna a întrecut-o pe Kylie Jenner și a devenit cea mai tânără miliardară 

Rihanna este în culmea fericirii 

Cântăreața se află în culmea fericirii de când a devenit mamă. Potrivit publicației „Mirror‟, artista și-a dorit dintotdeauna să devină mamă și, de ce nu, să aibă mai mulți copii. Ea a spus că maternitatea a ajutat-o să cunoască „cele mai bune sentimente‟ și să experimenteze „cea mai mare dragoste pe care a cunoscut-o vreodată‟. Ea a spus pentru „Access Hollywood‟: „Nu pot să descriu asta. Este nou. Este fascinant. Fiecare pas, fiecare expresie facială, fiecare nouă etapă. Îmi place‟. 

Citește și: Rihanna, schimbată de când a devenit mamă. „Am răbdare acum”. Ce a spus despre fiul ei? 

Potrivit „Entertainment Tonight‟, Rihanna și iubitul ei, A$AP Rocky deja se gândesc să își mărească familia.  

Sursă foto: Pinterest / Sursă video: Tik Tok  Recente

Anitta jpg
Boala Pica jpg
Ryan Reynolds jpg
Oprah Winfrey jpg
POZA png
Shannen Doherty  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Lopez jpg
Kate Middleton jpg
Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg