FOTO Ți-o amintești pe Sabrina, vrăjitoarea adolescentă? Cum arată acum actrița Melissa Joan Hart

Melissa Joan Hart avea doar 19 ani când a interpretat rolul Sabrinei Spellman în serialul „Sabrina, vrăjitoarea adolescentă‟. Astăzi, actrița duce o viață liniștită în Tennessee, departe de agitația din oraș, unde lucrează de la distanță și se bucură de familie. 

image

Actrița Melissa Joan Hart (46 de ani) a cucerit inimile telespectatorilor în perioada în care a interpretat rolul Sabrinei Spellman, o adolescentă de origine americană, care descoperă la vârsta de 16 ani, că are puteri magice. Sabrina locuia împreună cu mătușile sale, vrăjitoarele Hilda și Zelda, dar și cu pisica lor vorbitoare, pe nume Salem. 

image

La începutul filmărilor, Melissa Joan Hart avea doar 19 ani și era o tânără actriță la începutul carierei. În actorie, ea a fost susținută de părinți, în special de mama sa, producătoarea de film Paula Hart, care a achiziționat drepturile asupra personajelor din „Sabrina, vrăjitoarea adolescentă‟, în speranța în care fiica ei o va putea juca pe Sabrina. Strategia a fost una de succes, deoarece serialul a devenit extrem de popular, iar Melissa o actriță apreciată. 

După succesul răsunător al serialului, Melissa și-a continuat cariera de actriță și a apărut în câteva videoclipuri, cel mai cunoscut fiind cel al piesei „Drive Me Crazy‟, cântată de Britney Spears. 

În anul 2003, Melissa s-a căsătorit cu muzicianul Mark Wilkerson (46 de ani), alături de care are trei copii - pe Tucker McFadden (10 ani), Braydon Hart  (15 ani) și pe Mason Walter (17 ani). Ulterior, ea a ales să renunțe la viața din Los Angeles pentru un trai în Nashville (Tennessee), să se implice în diferite activități de caritate și să se dedice regiei, o pasiune pe care a avut-o încă din copilărie. 

„Muncesc, îmi plătesc ratele și sunt creativă‟

image

În urmă cu doi ani, Melissa declara pentru „Glamour‟ că este împlinită și liniștită: „Regia a fost ceva ce mereu mi-am doit să fac, dar la aceea vreme, nu era ceva primitor pentru o femeie. Dar am reușit să obțin primul meu loc de muncă, chiar în Sabrina, vrăjitoarea adolescentă, care s-a filmat în anul 2001‟, a povestit Melissa, care a dezvăluit că nu își mai dorește să fie atât de vizibilă, așa cum se întâmpla la prima tinerețe:

„Nu mă îngrijorez pentru că oamenii nu știu cu ce mă ocup în prezent. Știu că munesc, îmi plătesc ratele și sunt creativă‟. „Ne place foarte mult să locuim la periferie. Copiilor de place să se plimbe prin pădure, să se cațere prin copaci și să prindă broaște. Eu am crescut așa, așa vreau să crească și ei. Industria s-a schimbat. Eu pot să lucrez de oriunde.‟, a mai spus ea.

Sursă foto: Pinterest, Instagram - @melissajoanhart 



Recente

Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg