Cum arată acum Chris, copilul din „Doamna Doubtfire‟. Matthew Lawrence a devenit milionar

În anul 1993, se lansa comedia de familie „Mrs. Doubtfire‟ („Doamna Doubtfire, tăticul nostru trăsnit‟) cu Robin Williams în rol principal. Alături de regretatul actor, au apărut pe ecrane trei copii, printre care și Matthew Lawrence, cel care i-a dat viață lui Chris Hillard. 

image

Comedia „Mrs. Doubtfire‟ („Doamna Doubtfire, tăticul nostru trăsnit‟), lansată în urmă cu 30 de ani, spune povestea unui bărbat, pe nume Daniel Hillard (Robin Williams), care se deghizează într-o menajeră. Scopul său este să viziteze casa familiei și să petreacă timp cu copiii lui, după ce acesta divorțase de soția pe nume Miranda (Sally Field). 

Mara Wilson, Lisa Jakub și Matthew Lawrence sunt actorii care i-au jucat pe cei trei copii, iar de la succesul comediei, ei și-au continuat carierele. 

Citește și: Lisa Jakub urma să fie exmatriculată, însă Robin Williams a salvat-o. Actorul i-a trimis directorului o scrisoare emoționantă 

Matthew Lawrence, avere de milioane de dolari

De exemplu, Matthew Lawrence (42 de ani), care i-a dat viață lui Christopher „Chris‟ Hillard, avea doar 13 ani când a apărut în „Mrs. Doubtfire‟ și nu s-a oprit la această peliculă! A continuat să joace în seriale și filme, precum: „Brotherly Love‟, „Boy Meets World‟ sau „The Hot Chick‟. Potrivit „Celebrity Net Worth‟, Matthew Lawrence are, în prezent, o avere estimată la 2 milioane de dolari.

image

Matthew Lawrence și fosta soție, luptă aprinsă pentru custodia câinelui 

În ceea ce privește viața personală, Matthew Lawrence a fost căsătorit o singură dată, cu dansatoarea Cheryl Burke, de care a divorțat în septembrie 2022, după trei ani de căsnicie. 

Vezi și: VIDEO Scene cu Robin Williams din „Doamna Doubtfire” care n-au apărut niciodată. Te vor face să plângi 

Cei doi au fost până de curând pe primele pagini ale publicațiilor internaționale, deoarece s-au luptat în tribunal pe „custodia‟ câinelui Ysabella, pe care l-au avut în perioada în care erau împreună. În cele din urmă, Cheryl a câștigat dreptul de a o crește pe Ysabella: „Oficial, o mamă de câine cu normă întreagă… 2023, am început excelent‟, a scris artista pe pagina ei de Instagram. 

În prezent, Matthew Lawrence se află într-o relație cu Rozonda Thomas, o cântăreață cunoscută sub numele de scenă „Chilli‟. 

Sursă foto: Pinterest, Instagram Recente

Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg