Cum arată acum Chris, copilul din „Doamna Doubtfire‟. Matthew Lawrence a devenit milionar

În anul 1993, se lansa comedia de familie „Mrs. Doubtfire‟ („Doamna Doubtfire, tăticul nostru trăsnit‟) cu Robin Williams în rol principal. Alături de regretatul actor, au apărut pe ecrane trei copii, printre care și Matthew Lawrence, cel care i-a dat viață lui Chris Hillard. 

image

Comedia „Mrs. Doubtfire‟ („Doamna Doubtfire, tăticul nostru trăsnit‟), lansată în urmă cu 30 de ani, spune povestea unui bărbat, pe nume Daniel Hillard (Robin Williams), care se deghizează într-o menajeră. Scopul său este să viziteze casa familiei și să petreacă timp cu copiii lui, după ce acesta divorțase de soția pe nume Miranda (Sally Field). 

Mara Wilson, Lisa Jakub și Matthew Lawrence sunt actorii care i-au jucat pe cei trei copii, iar de la succesul comediei, ei și-au continuat carierele. 

Citește și: Lisa Jakub urma să fie exmatriculată, însă Robin Williams a salvat-o. Actorul i-a trimis directorului o scrisoare emoționantă 

Matthew Lawrence, avere de milioane de dolari

De exemplu, Matthew Lawrence (42 de ani), care i-a dat viață lui Christopher „Chris‟ Hillard, avea doar 13 ani când a apărut în „Mrs. Doubtfire‟ și nu s-a oprit la această peliculă! A continuat să joace în seriale și filme, precum: „Brotherly Love‟, „Boy Meets World‟ sau „The Hot Chick‟. Potrivit „Celebrity Net Worth‟, Matthew Lawrence are, în prezent, o avere estimată la 2 milioane de dolari.

image

Matthew Lawrence și fosta soție, luptă aprinsă pentru custodia câinelui 

În ceea ce privește viața personală, Matthew Lawrence a fost căsătorit o singură dată, cu dansatoarea Cheryl Burke, de care a divorțat în septembrie 2022, după trei ani de căsnicie. 

Vezi și: VIDEO Scene cu Robin Williams din „Doamna Doubtfire” care n-au apărut niciodată. Te vor face să plângi 

Cei doi au fost până de curând pe primele pagini ale publicațiilor internaționale, deoarece s-au luptat în tribunal pe „custodia‟ câinelui Ysabella, pe care l-au avut în perioada în care erau împreună. În cele din urmă, Cheryl a câștigat dreptul de a o crește pe Ysabella: „Oficial, o mamă de câine cu normă întreagă… 2023, am început excelent‟, a scris artista pe pagina ei de Instagram. 

În prezent, Matthew Lawrence se află într-o relație cu Rozonda Thomas, o cântăreață cunoscută sub numele de scenă „Chilli‟. 

Sursă foto: Pinterest, Instagram 



Recente

Studiu jpg
Gisele Bündchen și copiii ei  jpg
femeie în roșu  foto   Shutterstock jpg
Emma Stone jpg
Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
Lily Allen jpg