Cum arată acum Chris, copilul din „Doamna Doubtfire‟. Matthew Lawrence a devenit milionar

În anul 1993, se lansa comedia de familie „Mrs. Doubtfire‟ („Doamna Doubtfire, tăticul nostru trăsnit‟) cu Robin Williams în rol principal. Alături de regretatul actor, au apărut pe ecrane trei copii, printre care și Matthew Lawrence, cel care i-a dat viață lui Chris Hillard. 

image

Comedia „Mrs. Doubtfire‟ („Doamna Doubtfire, tăticul nostru trăsnit‟), lansată în urmă cu 30 de ani, spune povestea unui bărbat, pe nume Daniel Hillard (Robin Williams), care se deghizează într-o menajeră. Scopul său este să viziteze casa familiei și să petreacă timp cu copiii lui, după ce acesta divorțase de soția pe nume Miranda (Sally Field). 

Mara Wilson, Lisa Jakub și Matthew Lawrence sunt actorii care i-au jucat pe cei trei copii, iar de la succesul comediei, ei și-au continuat carierele. 

Citește și: Lisa Jakub urma să fie exmatriculată, însă Robin Williams a salvat-o. Actorul i-a trimis directorului o scrisoare emoționantă 

Matthew Lawrence, avere de milioane de dolari

De exemplu, Matthew Lawrence (42 de ani), care i-a dat viață lui Christopher „Chris‟ Hillard, avea doar 13 ani când a apărut în „Mrs. Doubtfire‟ și nu s-a oprit la această peliculă! A continuat să joace în seriale și filme, precum: „Brotherly Love‟, „Boy Meets World‟ sau „The Hot Chick‟. Potrivit „Celebrity Net Worth‟, Matthew Lawrence are, în prezent, o avere estimată la 2 milioane de dolari.

image

Matthew Lawrence și fosta soție, luptă aprinsă pentru custodia câinelui 

În ceea ce privește viața personală, Matthew Lawrence a fost căsătorit o singură dată, cu dansatoarea Cheryl Burke, de care a divorțat în septembrie 2022, după trei ani de căsnicie. 

Vezi și: VIDEO Scene cu Robin Williams din „Doamna Doubtfire” care n-au apărut niciodată. Te vor face să plângi 

Cei doi au fost până de curând pe primele pagini ale publicațiilor internaționale, deoarece s-au luptat în tribunal pe „custodia‟ câinelui Ysabella, pe care l-au avut în perioada în care erau împreună. În cele din urmă, Cheryl a câștigat dreptul de a o crește pe Ysabella: „Oficial, o mamă de câine cu normă întreagă… 2023, am început excelent‟, a scris artista pe pagina ei de Instagram. 

În prezent, Matthew Lawrence se află într-o relație cu Rozonda Thomas, o cântăreață cunoscută sub numele de scenă „Chilli‟. 

Sursă foto: Pinterest, Instagram Recente

Click! pentru femei Nr 3  2023 jpeg
Menopauza jpg
Ireland Baldwin jpg
Pamela Anderson carieră foto  Shutterstock jpg
Papa Benedict sursa  Shutterstock jpg
Iti place muzica live Iata top 3 restaurante pe care nu trebuie sa le ratezi in Bucuresti jpg
zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg
Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg
SAGA jpg
Jennifer Lopez, anastasia Soare sursa  Instagram jpg
Tom Cruise jpeg
Magda Vasiliu (5) jpg