FOTO. Tunsori în tendinţe vara aceasta

1 68714 original jpg jpeg

După cum probabil deja ştii, este bine să tai vârfurile despicate ale părului la fiecare trei-cel mult cinci luni. În felul acesta, părul creşte frumos şi nu se mai subţiază. Însă ce-ai zice ca pe lângă asta, să încerci să dai o nouă formă părului, una care să te întinerească şi să atragă privirile tuturor? Noi îţi spunem ce se poartă în această vară.

Volum şi naturaleţe... în scări

Indiferent că ai părul scurt,mediu sau lung,optează pentru tunsori în scări,care dau volum. În vara aceasta,nu se mai pune accent pe o formă a părului bine definită,ci pe foarte multă mişcare,cu şuviţe asimetrice,uşor de îngrijit,care par naturale şi nu necesită ore întregi de coafat.

Pixie,o tunsoare la mare căutare

La mare căutare în acest sezon este şi tunsoarea pixie. Multe vedete,printre care Anne Hathaway,Charlize Theron şi Ginnifer Goodwin,poartă podoaba capilară în acest fel şi le vine de minune.

Ce înseamnă pixie? Ei bine,pe scurt,părul este tuns foarte scurt la spate şi în lateral şi un pic mai lung,în funcţie de preferinţe,în faţă. Partea interesantă la această tunsoare este că,deşi firele sunt scurte,îţi poţi face o sumedenie de coafuri aranjând în diverse moduri cosiţele lăsate mai lungi în faţă. De exemplu,dacă vrei să porţi o ţinută elegantă,poţi da volum părului din această zonă folosind câteva bigudiuri sau,simplu şi rapid,cu o perie rotativă şi un uscător de păr. Pentru momentele în care vrei să pari cât mai naturală,poţi să ciufuleşti bretonul şi... coafura e gata.

69e514a258b50678bcb1a20271baba49 jpg jpeg

Bob în fel şi chip

Bobul este şi el foarte popular,numai că în varianta cu breton,drept sau pe o parte,în funcţie de forma feţei. Se poartă în special cel mediu,până la umăr,deoarece vine bine purtat atât de persoanele cu păr drept,cât şi ondulat sau creţ. Dacă este drept,îi poţi adăuga volum folosind câteva bigudiuri sau un ondulator,apoi puţin fixativ şi vei avea parte de un look fresh,cât mai natural. Cel ondulat poate căpăta o formă interesantă când faci breton pe o parte.

e0b0a0a00b5357242f1156427ea9dc2c jpg jpeg


Recente

Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg
OCC Elixirul Dragostei UNITER jpg
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (1) jpeg
eclipsa  foto   Shutterstock jpg