Gălbenuşul, ingredientul-minune pentru părul uscat

1 85161 original jpg jpeg

În sezonul rece, părul devine uscat şi îşi pierde vitalitatea. Există produse care conţin parafină şi alte ingrediente sintetice, însă efectele lor sunt doar temporare. O alternativă a acestor produse este gălbenuşul care, folosit cu regularitate, îi va oferi părului tău hidratare şi strălucire.

Gălbenuşul are un conţinut ridicat de vitamina E şi antioxidanţi, ceea ce îl face să fie un element excelent din ritualul tău de frumuseţe. Dacă ai părul uscat, înainte de a alege foarfeca, ia în considerare remediile cu acest ingredient-minune.

1. Şampon cu gălbenuş

O metodă simplă pentru hidratarea părului este combinarea gălbenuşului cu şamponul tău obişnuit. Aplică şamponul, apoi gălbenuşul, masează-ţi scalpul uşor şi lasă să acţioneze 2 minute, apoi clăteşte.

2. Balsam din gălbenuş şi oţet

Dacă ai deja un şampon pentru păr uscat, poţi de asemenea să-i aduci părului tău mai multă hidratare folosind un balsam format din gălbenuş şi oţet. Amestecă un gălbenuş cu 15 ml de oţet şi întinde amestecul pe toată lungimea părului. Lasă 3-4 minute să acţioneze, apoi clăteşte-ţi părul.

3. Mască din gălbenuş, ulei de măsline şi lămâie

Acest tratament natural oferă efecte de lungă durată, dacă îl foloseşti de două ori pe săptămână. Amestecă un gălbenuş cu o linguriţă de ulei de măsline şi cu două linguriţe de suc de lămâie. Aplică amestecul pe părul umed şi lasă-l să acţioneze cel puţin 30 de minute, apoi clăteşte. Părul tău va fi mai hidratat şi mai strălucitor.



Recente

Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg