George Clooney este din nou singur

1 48737 original jpg jpeg

Îndrăgitul actor american George Clooney s-a despărţit de iubita lui, modelul italian Elisabetta Canalis, după ce au avut o relaţie care a durat aproape doi ani.

Deşi au fost văzuţi împreună în urmă cu câteva zile,cu ocazia unui dineu organizat în vila pe care actorul american o deţine pe malul lacului Como din Italia,George Clooney a anunţat,prin intermediul unui comunicat laconic,făcut public miercuri,la Londra,că s-a despărţit de partenera lui de viaţă,modelul italian Elisabetta Canalis.

"Este adevărat, ne-am despărţit. A fost o decizie dificilă şi extrem de personală. Sperăm că viaţa noastră privată va fi respectată",a declarat Clooney.

George Clooney s-a căsătorit în 1989 cu Talia Balsam,de care a divorţat în 1993. De atunci,Clooney a spus în mai multe ocazii că nu se va mai căsători niciodată. După ce s-au cunoscut în timp ce filmau o reclamă pentru brandul Martini,în anul 2000,George Clooney şi modelul britanic Lisa Snowdon au avut o relaţie de câţiva ani,marcată de numeroase împăcări şi despărţiri.

În 2007,actorul american a început o relaţie cu Sarah Larson,de care s-a despărţit însă în mai 2008. Din 2009,starul american a avut o relaţie exclusivă cu modelul italian Elisabetta Canalis.Recente

Apa oxigenata in ureche jpg
Kim Kardashian, Kanye West sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles, Camilla Parker jpeg
Avion jpg
Lisa Bonet, Jason Momoa jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg