Gheorghiţa Dincu: «Am câştigat o baie complet renovată de la Baumix» (VIDEO)

1 52164 original jpg jpeg

„Nu-ţi aduce anul ce-ţi aduce ceasul“, zice o veche vorbă românească. Acelaşi lucru ­l-ar putea spune Gheorghiţa şi Ion Dincu, doi bucureşteni care visau de mult timp să-şi renoveze casa.

În luna mai,revista Click! pentru femei lansa pentru cititoarele sale un nou concurs şi o nouă provocare:„Renovează-ţi baia cu Baumix”. Multe şi-au fotografiat băile şi s-au înscris,cu speranţa că vor fi câştigătoare. Sorţii au ales-o însă pe Gheorghiţa Dincu,din Bucureşti. Ce vise şi-a făcut? Ce a însemnat pentru ea acest cadou? Vom afla numaidecât!

O minune pentru o baie modernă

Dacă vei privi fotografia cu baia Gheorghiţei înainte de renovare,vei înţelege de ce-şi dorea atât de mult cititoarea noastră ca visul ei să se împlinească. Cum a reuşit echipa de la Baumix să transforme o baie veche într-una ultramodernă în două săptămâni? Printr-o minune!

Iată cum:au reparat pereţii,i-au gletuit,au schimbat obiectele sanitare,au hidroizolat baia,au aplicat plăcile de ceramică şi le-au chituit,au pus faianţa şi gresia,au făcut finisajele

Primul cadou din viaţa ei

Protagonista reportajului nostru are 38 de ani,este casieră la RATB şi locuieşte de când se ştie într-un apartament din Centrul Vechi al Capitalei,moştenit de la părinţi.Este căsătorită şi are o mândreţe de băiat,pe Adrian,elev în clasa a X-a.

Cum arată visele împlinite

Gheorghiţa citeşte revista Click! pentru femei săptămână de săptămână,şi nu e prima oară când participă la un concurs,dar e prima oară când îl câştigă:„Nu mi-a venit să cred,spune ea acum,când am aflat că ­sunt câştigătoarea unei băi complet renovate de Baumix. Pentru prima dată în viaţa mea primesc un asemenea cadou! Am visat la asta destul timp ca să nu mai cred că va fi atât de frumos şi de neaşteptat. De multă vreme doream să-mi aranjez casa,dar ba ­n-am avut bani,ba n-a fost timpul potrivit pentru asta. Aşa se face că am tot amânat“.

Şi iată de unde a pornit renovarea...

simeon stalpnicul png

De la o baie,la o casă complet renovată

„E foarte frumoasă baia,vă imaginaţi! E ca-n reviste! Pentru noi a fost impulsul de care aveam nevoie ca să ne refacem toată casa. După ce echipa Baumix a terminat baia,ne-am luat avânt şi ne-am pus centrală termică,ne-am schimbat caloriferele şi acum ne pregătim să zugrăvim. Atâţia ani am visat la asta şi iată că acum visul ni se împlineşte. De aici până la casa modernă la care ne gândim nu mai sunt decât un pas şi multă voinţă“,spune câştigătoarea noastră.

După renovare...

simeon stalpnicul png

Ce spun cei de la Baumix

Răzvan Bobe,director Cercetare-Dezvoltare Baumix

Ce produse a folosit echipa Baumix:tencuială MTM84 n amorsă GRD05,glet GLI49 n glet GLF48,sistem hidroizolaţie MHF81,adeziv Primus ExtraFlex,chit de rosturi Primus MultiColor cu proprietăţi antibacterieneRecente

Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg
Ce bijuterii ti se potrivesc in functie de semnul zodiacal Sursa foto shutterstock 1633092592 jpg