Ghicești vedeta din fotografie? Așa arăta în copilărie!

Fotografiile vechi din copilărie sunt cele mai frumoase amintiri din trecut, de aceea, le păstrăm cu mare drag. Inclusiv această vedetă ține la amintirile ei și a vrut să le arate fanilor cum arăta când era mică! Ți-ai dat seama cine este? 

image

Până și vedetele foarte cunoscute devin nostalgice în apropierea sărbătorilor de iarnă! Este cazul acestei celebrități care a postat pe contul ei de Instagram o poză din anii ’80 în care apare în fața bradului împodobit, îmbrăcată cu o cămașă albă și o salopetă roșie și cu o păpușă în brațe. 

Cu un zâmbet larg pe față, putem spune că a fost fericită pentru darurile pe care le-a primit de la Moș Crăciun, așa-i?! Sau poate că se pregătise pentru ședința foto de Crăciun din fața bradului. Cert este că nici nu bănuia pe atunci că avea să ajungă atât de cunoscută…

Privește cu atenție imaginea! O recunoști? 

„Eu când eram mică prin anii ’80. Mama mă pregătise pentru dimineața de Crăciun. Și frații mei mai mari au făcut parte din magia sărbătorilor Când mă uit în urmă acum, îmi dau seama cât eu contribuit pentru ca eu să fiu fericită. Sunt atât de recunoscătoare…

Mi-e dor de fratele meu. Ultimul Crăciun pe care l-am petrecut cu el a fost acum câțiva ani când a făcut un lucru pe care doar un frate mai mare l-ar fi putut face. Voi lăsa pentru altă dată această poveste dulce. Oricum, am văzut această poză de dimineață și am simțit nevoia să o distribui‟, a fost mesajul ei. 

Citește și: Jim Carrey a vrut să își omoare mama în copilărie. Motivul este uluitor 

Cine este fetița din fotografie? 

Dacă nu ai recunoscut-o, îți spunem că fetița din fotografie este Eva Mendes, actrița din filmul „Hitch‟, care a reflectat asupra amintirilor din copilărie pe care le-a avut alături de familie, inclusiv de răposatul ei frate, Juan Carlos Mendez Jr., care a murit în anul 2016, la 53 de ani, după o luptă cu cancerul. 

Eva Mendes s-a născut în Miami pe 5 martie 1974. A fost crescută în mare parte de mama ei în cartierul Silver Lake din Los Angeles, după ce părinții ei, ambii cubanezi, au divorțat. În prezent este căsătorită cu actorul Ryan Gosling, alături de care are doi copii. 

Sursă foto: Instagram@evamends   



Recente

Caline Dion  foto   Instagram jpg
MAGIC IN THE AIR jpg
Hailey Bieber jpg
Tom Cruise i a interzis lui Nicole Kidman 1  foto   Shutterstock jpg
Ryan Reynolds și Blake Lively jpeg
Esta TerBlanche  foto   Shutterstock jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Kate Middleton jpeg
Care sunt complexele tale fizice in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 526923172 jpg
Chitaristul trupei The Rolling Stones jpg
Jessie J jpg
Kim Kardashian, copii jpeg
Palatul Buckingham  foto   Shutterstock jpg
Brigitta Gheorghe, de la muzica la arta culinara 1  Sursa foto arhiva personala jpg
Barbosu  Sursa foto arhiva personala jpg
The Simpsons  foto   Imdb jpg
Mirosuri pe care cainii le resping jpg
Spune mi zodia ta si vei afla ce nuanta de ruj te pune in evidenta  Sursa foto shutterstock 2477758069 jpg
loialitate jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial  Sursa Foto   Shutterstock jpg