Ghicești vedeta din fotografie? Așa arăta în copilărie!

Fotografiile vechi din copilărie sunt cele mai frumoase amintiri din trecut, de aceea, le păstrăm cu mare drag. Inclusiv această vedetă ține la amintirile ei și a vrut să le arate fanilor cum arăta când era mică! Ți-ai dat seama cine este? 

image

Până și vedetele foarte cunoscute devin nostalgice în apropierea sărbătorilor de iarnă! Este cazul acestei celebrități care a postat pe contul ei de Instagram o poză din anii ’80 în care apare în fața bradului împodobit, îmbrăcată cu o cămașă albă și o salopetă roșie și cu o păpușă în brațe. 

Cu un zâmbet larg pe față, putem spune că a fost fericită pentru darurile pe care le-a primit de la Moș Crăciun, așa-i?! Sau poate că se pregătise pentru ședința foto de Crăciun din fața bradului. Cert este că nici nu bănuia pe atunci că avea să ajungă atât de cunoscută…

Privește cu atenție imaginea! O recunoști? 

„Eu când eram mică prin anii ’80. Mama mă pregătise pentru dimineața de Crăciun. Și frații mei mai mari au făcut parte din magia sărbătorilor Când mă uit în urmă acum, îmi dau seama cât eu contribuit pentru ca eu să fiu fericită. Sunt atât de recunoscătoare…

Mi-e dor de fratele meu. Ultimul Crăciun pe care l-am petrecut cu el a fost acum câțiva ani când a făcut un lucru pe care doar un frate mai mare l-ar fi putut face. Voi lăsa pentru altă dată această poveste dulce. Oricum, am văzut această poză de dimineață și am simțit nevoia să o distribui‟, a fost mesajul ei. 

Citește și: Jim Carrey a vrut să își omoare mama în copilărie. Motivul este uluitor 

Cine este fetița din fotografie? 

Dacă nu ai recunoscut-o, îți spunem că fetița din fotografie este Eva Mendes, actrița din filmul „Hitch‟, care a reflectat asupra amintirilor din copilărie pe care le-a avut alături de familie, inclusiv de răposatul ei frate, Juan Carlos Mendez Jr., care a murit în anul 2016, la 53 de ani, după o luptă cu cancerul. 

Eva Mendes s-a născut în Miami pe 5 martie 1974. A fost crescută în mare parte de mama ei în cartierul Silver Lake din Los Angeles, după ce părinții ei, ambii cubanezi, au divorțat. În prezent este căsătorită cu actorul Ryan Gosling, alături de care are doi copii. 

Sursă foto: Instagram@evamends   Recente

Rihanna foto  Instagram jpg
Coperta Click! pentru femei Nr 11 2024 jpg
Jennifer Garner jpg
Hannah Dodd foto  Shutterstock jpg
Sarah Jessica Parker jpg
Jessica Alba foto  Shutterstock jpg
Jessica Biel jpg
Sarah Wayne Callies foto  Shutterstock jpg
ten frumos jpg
Britney Spears jpg
Courteney Cox si Matthew Perry jpg
Boney M XP 1 png
Jane Seymour foto  Shutterstock jpg
Zodii ai caror nativi sunt atenti la detalii Sursa foto shutterstock 2039710754 jpg
Traditii la nunta jpg
Chris Pine arată diferit jpg
Prințesa Roz foto  Shutterstock jpg
mașină foto  Shutterstock jpg
copil speriat foto  Shutterstock jpg
Dannii Minogue Instagram jpg