FOTO Eva Mendes se bărbierește pe față la două zile! „Sunt o bestie!”

Superba actriță de la Hollywood are o podoabă capilară demnă de invidie, însă părul des îi crește și acolo unde nu e de dorit! Cum îl îndepărtează?

image

Eva Mendes susține că e o „bestie păroasă”, care trebuie să se bărbierească din două în două zile, ca să fie cât se poate de prezentabilă în fața lumii întregi. Vedeta de origine cubaneză ne-a dezvăluit secretul tenului ei perfect – „dermaplaning” se numește procedura pe care o face cu toată întrederea la un salon de înfrumusețare din Beverly Hills.

Într-o postare pe Instagram, făcută zilele trecute, actrița s-a lăsat filmată în timpul unei proceduri de înfrumusețare, la care apelează des. Unul dintre fanii ei a întrebat-o pe iubita actorului Ryan Gosling cât de des apelează la dermaplaning – o dată pe lună, bilunar? Iar Eva ne-a luat pe toți prin surprindere: „Sunt o bestie, așa că trebuie să fac asta o dată la două zile! Ha!”, a dezvăluit starul hollywoodian de 49 de ani.

„Părul meu crește la loc foarte repede dacă mă trec fiorii. Vouă vi se întâmplă asta vreodată? Pur și simplu, mă rad pe picioare sub duș și, dacă mi se deschid porii, toată munca mea s-a dus pe apa sâmbetei, ca să zic așa…”, a povestit ea admiratorilor ei.

image

Dermanplaning, cum îi zic americanii, este o tehnică ce presupune folosirea unei lame de ras, pentru a îndepărta straturile superficiale de piele. Iar, cu acele straturi de piele, se înlătură și acel puf pe care-l avem cu toții pe față. În cazul Evei Mendes, probabil că e vorba despre niște firișoare de păr mai proeminente. Procedura este benefică și în cazul în care există cicatrici formate în urma unor coșuri și riduri fine.

Mendes nu încearcă să prezinte situația în care se află mai drăguț decât e cazul, așadar ea nu folosește termenul specializat, ci spune în gura mare că „Mă bărbieresc pe față!”.

image

„Am primit multe comentarii la postarea mea anterioară de la femei care-și rad părul de pe față de ani de zile și înțeleg că «dermaplaning» este termenul corect, dar, până la urmă, face ce face și mie îmi place la nebunie efectul său!”, a ținut să precizeze vedeta filmului „Hitch”.

Pe lângă această procedură atât de necesară pentru ea, Eva a mai bifat câteva tratamente la Beauty Villa Vergara din Beverly Hills, unde a mers zilele trecute. Și-a făcut pedichiura și un peeling cu diamant, adică o microdermabraziune, urmată de o mască relaxantă cu oxigen și o foaie cosmetică, ce curăță tenul și-l hidratează.

Și, dacă tot a avut grijă de trupul ei, de ce să nu plece acasă și coafată frumos, nu? Așa că Mendes s-a și coafat frumos înainte de-a se întoarce la partenerul ei, Ryan Gosling (42 de ani), și la cele două fiice ale lor, Esmeralda (8) și Amada (7).

foto - Shutterstock



Recente

insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg