FOTO Eva Mendes se bărbierește pe față la două zile! „Sunt o bestie!”

Superba actriță de la Hollywood are o podoabă capilară demnă de invidie, însă părul des îi crește și acolo unde nu e de dorit! Cum îl îndepărtează?

image

Eva Mendes susține că e o „bestie păroasă”, care trebuie să se bărbierească din două în două zile, ca să fie cât se poate de prezentabilă în fața lumii întregi. Vedeta de origine cubaneză ne-a dezvăluit secretul tenului ei perfect – „dermaplaning” se numește procedura pe care o face cu toată întrederea la un salon de înfrumusețare din Beverly Hills.

Într-o postare pe Instagram, făcută zilele trecute, actrița s-a lăsat filmată în timpul unei proceduri de înfrumusețare, la care apelează des. Unul dintre fanii ei a întrebat-o pe iubita actorului Ryan Gosling cât de des apelează la dermaplaning – o dată pe lună, bilunar? Iar Eva ne-a luat pe toți prin surprindere: „Sunt o bestie, așa că trebuie să fac asta o dată la două zile! Ha!”, a dezvăluit starul hollywoodian de 49 de ani.

„Părul meu crește la loc foarte repede dacă mă trec fiorii. Vouă vi se întâmplă asta vreodată? Pur și simplu, mă rad pe picioare sub duș și, dacă mi se deschid porii, toată munca mea s-a dus pe apa sâmbetei, ca să zic așa…”, a povestit ea admiratorilor ei.

image

Dermanplaning, cum îi zic americanii, este o tehnică ce presupune folosirea unei lame de ras, pentru a îndepărta straturile superficiale de piele. Iar, cu acele straturi de piele, se înlătură și acel puf pe care-l avem cu toții pe față. În cazul Evei Mendes, probabil că e vorba despre niște firișoare de păr mai proeminente. Procedura este benefică și în cazul în care există cicatrici formate în urma unor coșuri și riduri fine.

Mendes nu încearcă să prezinte situația în care se află mai drăguț decât e cazul, așadar ea nu folosește termenul specializat, ci spune în gura mare că „Mă bărbieresc pe față!”.

image

„Am primit multe comentarii la postarea mea anterioară de la femei care-și rad părul de pe față de ani de zile și înțeleg că «dermaplaning» este termenul corect, dar, până la urmă, face ce face și mie îmi place la nebunie efectul său!”, a ținut să precizeze vedeta filmului „Hitch”.

Pe lângă această procedură atât de necesară pentru ea, Eva a mai bifat câteva tratamente la Beauty Villa Vergara din Beverly Hills, unde a mers zilele trecute. Și-a făcut pedichiura și un peeling cu diamant, adică o microdermabraziune, urmată de o mască relaxantă cu oxigen și o foaie cosmetică, ce curăță tenul și-l hidratează.

Și, dacă tot a avut grijă de trupul ei, de ce să nu plece acasă și coafată frumos, nu? Așa că Mendes s-a și coafat frumos înainte de-a se întoarce la partenerul ei, Ryan Gosling (42 de ani), și la cele două fiice ale lor, Esmeralda (8) și Amada (7).

foto - ShutterstockRecente

Kim Cattrall foto  Shutterstock jpg
Elsa Pataky, Chris jpeg
familie, trasaturi jpg
Anisia Gafton (1) jpg
David Schwimmer și Matt LeBlanc sursa  Shutterstock jpg
1 50 cent jpg jpeg
modele foto  Shutterstock jpg
cafea jpg
protest jpg
Cindy Crawford foto  Shutterstock jpg
Sharon Stone foto  Shutterstock jpg
Michelle Obama cu familia foto  Shutterstock jpg
Jennifer Garner foto  Shuttestock jpg
George Clooney, Denzel Washington foto  Shutterstock jpg
Joe Jonas și Sophie Turner foto  Shutterstock jpg
David și Victoria Beckham jpeg
paste jpg
Mila Kunis, Ashton Kutcher foto  Shutterstock jpg
Forma buzelor arata cat esti de afectuos Sursa foto shutterstock 1894073158 jpg
Julia Haart Instagram jpg