Jim Carrey voia să-și omoare mama în copilărie. Motivul uluitor

N-a avut o relație bună cu cea care i-a dat viață, lucru care îl făcea pe actor să se gândească cum ar putea scăpa de probleme dacă ea... n-ar mai exista.

image

După cum stă scris în biografia actorului, realizată de Matt Green, Jim Carrey a trăit într-o sărăcie lucie, în copilărie, locuind, la un moment dat, pe străzi. Ajunsese într-o situație atât de disperată, încât de-abia dacă își mai făcea speranțe de supraviețuire.

În asemenea circumstanțe îngrozitoare, actorul de la Hollywood a început să-și canalizeze toată ura pe mama lui, Kathleen, care l-a deteminat pe copil să se maturizeze înainte de vreme din simplul motiv că ea avea mulți demoni cu care trebuia să se lupte și nu mai apuca să-și îndeplinească rolul de mamă. Jim ajunsese chiar în situația în care contempla s-o omoare pe cea care i-a dat viață.   

Într-un interviu de-o sinceritate uluitoare, acordat celor de la Rolling Stone, Carrey a vorbit chiar despre acea perioadă extrem de dificilă din viața lui. Având în vedere că părinții vedetei se chinuiau să asigure banii de întreținere a familiei zi de zi, actorul a tras concluzia că „de pe la 19 ani, am devenit părintele în familia mea”.

Starul hollywoodian a recunoscut că își întreținea părinții din punct de vedere financiar și că le permitea să locuiască cu el, pentru că aceștia nu aveau nici măcar un acoperiș deasupra capului. Au locuit cu toții împreună până când vedeta a ajuns și ea la faliment.

Din cauza problemelor financiare și emoționale, care nu-i dădeau pace lui Jim Carrey, vedeta a ajuns la capătul puterilor. „Nu mai aveam răbdare și a trebuit să mă duc înapoi în Canada”, a  dezvăluit acesta. „Aveam coșmaruri – visam că o sugrumam pe mama în somn”, a continuat actorul să ne ia prin surprindere. Avea impresia că, dacă ea n-ar mai fi fost, problemele lui ar fi dispărut de asemenea.

Într-o discuție onestă cu The Hollywood Reporter, Carrey a vorbit despre relația distantă pe care a avut-o cu mama lui, care îi cauza și toate acele fantezii tulburătoare. Kathleen era dependentă de analgezice, lucru care o împiedica să aibă grijă de fiul ei așa cum ar fi trebuit. Jim se simțea abandonat de ea, ceea ce l-a împins și pe el spre calea autodistrugerii.

„Toată lumea din jurul meu era înarmată, iar eu eram chiar în mijlocul luptei”, a declarat vedeta. „Nu voiam să fug de toată realitatea teribilă, îmi doream să ies cu pieptul înainte și să lupt”, a conchis acesta. Bine totuși că n-a acționat împotriva mamei sale, așa cum ar fi vrut în cele mai întunecate momente din viața lui!

foto - Shutterstock



Recente

Visurile nativilor a trei zodii se implinesc pe 7 septembrie  Sursa foto Pixabay imagination 8825242 1280 jpg
Prințul William Foto Getty Images (5) jpg
Cleopatra jpg
Regina Elisabeta a II a  foto   Shutterstock jpg
O astroloaga explica de ce relatiile care rezista in 2024 vor dura  Sursa foto shutterstock 2439831227 jpg
brian may  sursă foto   Shutterstock jpg
Joaquin Pheonix  foto   Shuttarstock, Jocker jpg
shutterstock 1432895006 jpg
Carmen Electra  foto   Shutterstock, Baywatch jpg
Gandalf jpg
Elle Macpherson  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2282989513 jpg
Festival de Film  foto   Shutterstock jpg
Samantha Fox  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2493731425 jpg
shutterstock 2277522461 jpg
rodrigo abreu Cj4CWKQllOM unsplash jpg
Al Pacino  foto   Shutterstock jpg
7 michael jackson si lisa marie presley profimedia 0035714503 jpg jpeg
RAP04310 JPG