Gunther din sitcomul Friends are cancer în stadiu avansat. Care este ultima sa dorinţă

4 shutterstock 296600294 jpg jpeg

Actorul care a jucat rolul lui Gunther, managerul cafenelei Central Perk, a dezvăluit pentru today.com, că în septembrie 2018, a primit un diagnostic sumbru, cancer în stadiu avansat, şi de trei ani luptă continuu pentru viaţa sa.

James Michael Tyler a devenit celebrul datorită rolului lui Gunther, şeful sarcastic a lui Rachel Green (Jennifer Aniston) şi managerul cafenelei Central Perk, pe parcursul celor 10 sezoane ale sitcomului NBC. Actorul în vârstă de 59 de ani a spus, pentru prima dată public, că are cancer şi că l-a descoperit la 56 de ani. Este în stadiul 4, a precizat actorul, un cancer în stadiu avansat, răspândit în oase. Cu prilejul declaraţiei făcute la Today Show, Tyler a oferit detalii despre tratament şi a spus că dacă ar putea să facă lucrurile diferit, ar merge mai devreme la un examen medical de rutină.

Terapia hormonală a funcţionat uimitor în primul an

Cancerul de prostată a fost detectat în septembrie 2018, în timpul unei investigaţii de rutină, printr-un test de antigen specific prostatei (PSA). Iniţial, a fost tratat prin terapie hormonală, despre care Tyler a zis că „a funcţionat uimitor în primul an”. Însă cancerul s-a mutat şi s-a răspândit pe coloana vertebrală în timpul pandemiei, ducând în cele din urmă la paraplegie -„Am ratat o investigaţie, iar acesta nu a fost un lucru bun‟.

stanga
dreapta
2 gunther ok jpg jpeg
3 gunther 1 png png

Potrivit actorului, producătorii serialului au fost informaţi „de multă vreme” despre diagnosticul său, dar unii membrii, cum este David Schwimmer, care l-a portretizat pe Ross Geller, au aflat acum.

„Apropo, Gunther are cancer‟

Colegii de platou au aflat odată cu declaraţiile sale şi adevăratul motiv pentru care Gunther nu a putut să ia parte fizic la reuniunea specială Friends, aşa cum era planificat la început.

„A fost un sentiment dulce-amărui, sincer, pentru că am fost foarte fericit să fiu inclus”, a spus Tyler. Însă „a fost decizia mea să nu fac parte fizic, ci să apar pe Zoom, pentru că nu voiam să afecteze lansarea, ştii? Nu am vrut să fie ca <<O, şi apropo, Gunther are cancer>>‟

Care este ultimul său ţel

Tyler şi-a învăţat lecţia de viaţă şi recomandă tuturor ca „data viitoare când participi la un examen de rutină sau la controlul anual, te rog să ceri medicului şi un test PSA. Este uşor de detectat”, a spus el. „Dacă se răspândeşte dincolo de prostată, până la oase, ceea ce este cel mai răspândit în forma mea, poate fi mult mai dificil de tratat‟.

Tyler a mărturisit că diagnosticul şi tratamentul său continuu nu au fost „un proces uşor” şi că nu „vrea ca oamenii să fie nevoiţi să treacă prin ceea ce am trecut eu”.

„Scopul meu din ultimul an a fost să ajung la 59 de ani”, a spus actorul. "Am ajuns. Acum, scopul meu este să ajut cel puţin la salvarea unei vieţi‟

@Shutterstock, imdbRecente

vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg