Hillary Clinton explică de ce a rămas cu Bill după ce a înșelat-o

În 1998, Google a început să aibă succes și filmul „Titanic” a făcut ravagii la Oscar. Dar a fost un an plin de evenimente și pe plan politic.

image

În ianuarie 1998, au început să apară zvonuri despre aventura pe care președintele american de-atunci, Bill Clinton, ar fi avut-o cu interna de la Casa Albă, Monica Lewinsky. Șeful statului a apărut la TV și a spus lumii întregi: „Nu am avut relații sexuale cu acea femeie, domnișoara Lewinsky”. Iar Prima Doamnă i-a fost alături, susținând că întreaga poveste era complet falsă.

Totuși, în august, Clinton și-a recunoscut infidelitatea, iar ADN-ul de pe rochia Monicăi s-a dovedit a fi al lui. În decembrie 1998, președintele a fost înlăturat din funcție pentru simplul motiv că a mințit sub jurământ și că a împiedicat o anchetă în plină desfășurare, susține Time. De-a lungul anilor, Bill a mai fost acuzat de agresare sexuală de către alte patru femei, iar el a negat tot, ne informează Business Insider.

În tot acest timp, Hillary l-a sprijinit 100%, iar cei doi sunt căsătoriți și-n ziua de azi. De ce?

În autobiografia ei, „Ce s-a întâmplat”, din 2017, fosta Prima Doamnă a ținut să precizeze că mariajul ei e doar treaba lor, nu a publicului sau a presei. În documentarul „Gutsy”, care urmează să fie difuzat, Hillary a recunoscut că, chiar dacă a stat cu Bill după ce-a înșelat-o, „acest lucru nu e recomandat tuturor”.

image

În cartea „Ce s-a întâmplat”, doamna Clinton a vorbit despre felul în care a gândit situația la acea vreme: „Au existat perioade în care nu eram deloc sigură că mariajul nostru trebuia și putea să supraviețuiască. Dar, în acele zile, mă întrebam ceea ce conta cel mai mult – îl mai iubesc? Și pot cumva să rămân căsătorită cu el, fără să fiu consumată de furie și resentimente? Iar răspunsurile au fost tot timpul pozitive. Așa că am mers mai departe”, susține CNN.

Foto - ShutterstockRecente

Creier jpg
Beyoncé jpg
Vin Diesel cu soția sursa  Shutterstock jpg
Madonna, Mariah Carey sursa  Shutterstock jpg
Justin Bieber jpg
Kate Hudson, actrița Goldie Hawn sursa  shutterstock jpg
Reguli bizare impuse de Regina Victoria la propria inmormantare Sursa foto shutterstock 169010507 jpg
Riley Keough, Elvis Presley, sursa  Shutterstock jpg
Meghan Markle in lacrimi jpeg
Kim Kardashian jpg
Prințesa Eugenie jpg
Sam Smith jpg
Shakira  Cosmopolitan jpg
Penelope jpeg
Delphine Arnault sursa  Instagram jpg
Infidelitate jpg
Vivienne Westwood sursa  shutterstock jpg
Robert Pattinson jpg
Miley Cyrus si Liam jpg
Brooke Shields violata la 20 de ani Sursa foto shutterstock 2227704551 jpg