Iată ce substanţe menţin tenul sănătos!

1 72933 original jpg jpeg

Nu există ten fără imperfecţiuni! Cu toate acestea, poţi să estompezi ridurile, punctele negre şi celelalte neplăceri de pe faţă. Iată ce ar trebui să conţină produsele cosmetice şi alimentele pe care le consumi!

Conform unor studii recente,uleiurile din plante şi din legume au o structură mai delicată decât cremele,de aceea pătrund uşor în piele,fără a încărca porii.

Când cumperi cosmetice sau dacă vrei să-ţi prepari o cremă în casă,ai grijă să conţină şi astfel de ingrediente. Recunoscut pentru proprietăţile lui antioxidante,uleiul din seminţe de sâmburi regenerează pielea feţei,în special zona din jurul ochilor,şi este eficient împotriva vergeturilor de pe corp.

Uleiul de sâmburi de struguri conţine vitamina E şi F,precum şi unele minerale,cum ar fi zinc,cupru şi seleniu. Dar,mai presus de toate,conţine procianidine,substanţe antiîmbătrânire de 50 de ori mai puternice decât vitamina E şi de 20 de ori mai puternice decât vitamina C.

Cum îl foloseşti

Întinde,cu ajutorul unei dischete demachiante, ulei de sâmbure pe ten,după demachiere. Produsul intră repede în piele,o lasă catifelată şi are şi un miros plăcut.

Grăsimi „bune“ pentru organism,acizii omega 3 şi 6 sunt buni pentru calmarea pielii cu tendinţă de înroşire şi vindecă iritaţiile. De asemenea,hidratează pielea şi o ajută să se regenereze. Organismul uman nu poate să-i sintetizeze,aşa că trebuie luaţi din alimentaţie sau prin intermediul suplimentelor.

Unde se găsesc

Consumă peşte de talie mică de două ori pe săptămână,de exemplu sardele,macrou şi fructe de mare. La fel de important este să mănânci seminţe de in,nuci,migdale,salată verde,lăptuci şi untişor.



Recente

vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg