Idei de machiaj pentru noaptea dintre ani

1 73644 original jpg jpeg

Pentru una dintre cele mai importante petreceri ale anului, cea de Revelion, trebuie să arăţi imecabil, de aceea machiajul este indicat să fie unul special, care să atragă privirile admirative ale celor din jur. Descoperă cum trebuie aplicat make-up-ul şi ce se poartă în noaptea dintre ani.

Ruj roşu intens

64a54860bdacba38f2d4c9901515d3e6 jpg jpeg

În cazul în care vrei să faci impresie de la prima privire,optează pentru un ruj roşu aprins. În acest caz,însă,machiajul nu trebuie să iasă cu nimic în evidenţă. Alege un fard de pleoape netru,dar ai grijă ca pleoapele să fie bine conturate. Deci,aplică mai multe straturi de rimel,cu efect de alungire şi de volum,iar la final foloseşte un ondulator de gene pentru a le întoarce-vei obţine un efect intens.

Tonuri de nude

b12bdf16c7df0c82abbf4a7ac37cddf0 jpg jpeg

În cazul în care porţi o rochie metalizată,precum cea a lui Kerry Washington,de ce să nu îţi evidenţiezi faţa şi ochii în tonuri similare,strălucitoare? Asta e exact ceea ce a făcut şi make-up artistul vedetei,Sam Fine. Baza de la care a plecat cu machiajul a fost un bronz mai închis decât culoarea naturală a feţei. „Eu aleg întotdeauna un autobronzant cu o nuanţă mai închisă decât cea a tenului. Îmi place să conturez fruntea,obrajii şi părţile laterale ale nasului”,spune Sam.

Simplu şi natural

d392997f67d3d8d8b08ff4ac495b18fe jpg jpeg

Nu ai nevoie de tone de machiajpentru a arăta senzaţional. De fapt,pastelurile sunt o alegere care denotă prospeţime şi surpriză în timpul lunilor de iarnă. Make-up artistul Melanie Inglessis,care a creat acest machiaj pentru Olivia Wilde,spune că a preferat să pună accentul pe gene şi pe un look proaspăt.

Dramatic pink

915bb428329658d1240b42988ed6d263 jpg jpeg

Buzele roşii par a fi alegerea celor mai multe femei pentru noaptea dintre ani. Dar ce ai spune de roz? Da,buzele roz sunt jucăuşe şi adaugă puţină lumină make-up-ului tău special. Ochii pot fi puşi în evidenţă cu ajutorul unui fard în culori pastelate,de albastru sau verde. Totuşi,nu uita că accentul,şi de această dată,cade pe gene,aşa că foloseşte un mascara cu efect de alungire.

Citeşte şi:Machiajul perfect pentru Sărbători

De gheaţă

2f9226f19311189ddf3b887f05977f81 jpg jpeg

Pentru un machiaj cu adevărat îndrăzneţ,dar deloc strident,optează pentru un fond de ten cu o nuanţă mai deschisă decât tonul natural al pielii,iar la final dă cu puţină pudră translucidă. Sprâncenele trebuie să fie perfect definite,iar fardul de pleoape ar trebui să fie unul închis la culoare,care să pună ochii într-o lumină favorabilă. Şi de această dată,rimelul joacă un rol important.

Citeşte şi:Reţete de măşti antiîmbătrânire cu ingrediente din bucătărie

Credite foto: instyle.com



Recente

Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
Lily Allen jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg