Imagini cu Mădălina Manole realizate cu puţin înainte de moartea ei. A făcut declaraţii emoţionante: "The show must go on!"

2 84441 original jpg jpeg

Cu puţin timp înainte de a înceta din viaţă, regretata artistă Mădălina Manole a deschis larg uşa casei sale şi a făcut declaraţii emoţionante despre familie şi carieră. Nimic nu prevestea tragedia ce avea să urmeze.

Mădălina Manole se mutase de puţin timp în noua locuinţă, alături de Petru Mircea şi băieţelul lor, care avea atunci doar opt luni, când i-a primit pe reporterii Viva! în intimitatea casei sale. 

„Căsuţa asta a apărut după un an şi jumătate de trudă, în care am muncit cot la cot cu muncitorii. Am avut şi probleme, dar am crezut în visul nostru… Am avut perioade în viaţă când mi-a lipsit mult liniştea unui cămin adevărat. Eram toată ziua pe drumuri, în turnee lungi şi epuizante, în hoteluri, cu bagajul făcut şi desfăcut după mine”, spunea Mădălina Manole despre locuinţa ei.

image

Întrebată ce-şi doreşte pentru viitor, aceasta a mărturisit că are două dorinţe mari: să audă primul „mami, te iubesc" şi „să supravieţuim acestor vremuri haotice". Acum pare greu de crezut,  însă atunci artista îşi făcea planuri de viitor şi vorbea cu entuziasm despre familia ei. 

Mădălina Manole a murit pe 14 iulie 2010, chiar în ziua în care a împlinit 43 de ani. Cântăreaţa a fost găsită decedată în locuinţa ei de pe strada Griviţei din Otopeni. INML a stabilit că Mădălina s-a sinucis înghiţind un pesticid foarte toxic numit Carbofuran (cunoscut sub numele de Furadan), iar decesul a survenit în câteva minute. Mădălina Manole era căsătorită cu Petru Mircea, cu care avea un fiu, Petru Mircea junior.

Sursă: viva.roRecente

Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg
Nume de copii inspirate din seriale Sursa imagine Pixabay jpg
3 zodii carora le merge de minune in plan personal pana pe 27 noiembrie Sursa imagine Pixabay jpg
315521374 433605862308075 4277944834134736587 n jpg
Regalitati jpg
Eddie Murphy, Whitney Houston, telefon în ziua nunții 1 foto  Shutterstock jpg
Charlie Chaplin jpeg