Îmbătrânirea pielii poate fi încetinită cu aceste fructe!

1 73854 original jpg jpeg

Se întâmplă adesea ca ingredientele naturale să aibă efecte mult mai bune asupra tenului, decât tratamentele care conţin substanţe artificiale.

Pe lângă folosirea lor la exterior,sub forma remediilor,se recomandă consumul lor pentru a combate eventualele probleme apărute în organism,care grăbesc procesul de îmbătrânire. Surse bune de substanţe naturale benefice pielii sunt fructele.

Merişoarele

Aceste fructe conţin carotenoizi şi antocianine,doi compuşi care au proprietăţi antioxidante. De asemenea,merişoarele abundă în vitaminele A şi C,calciu,potasiu,fier,fosfor şi magneziu. Toate aceste substanţe nutritive luptă în mod eficient împotriva îmbătrânirii premature a pielii.

Papaia

Papaia este un dar de la natură şi chiar dacă este un fruct exotic,este un fruct accesibil tuturor fiindcă se găseşte în multe supermarketuri şi hipermarketuri. Datorită proprietăţilor antiinflamatoare pe care le are,fructul de papaia combate acneea,intensifică bronzul şi previne apariţia vergeturilor şi a eczemelor.

Strugurii roşii

Poate că ştii deja că strugurii abundă în resveratrol,un antioxidant care luptă împotriva radicalilor liberi din corp,care favorizează îmbătrânirea prematură a pielii şi apariţia bolilor cronice. Aşadar,consumă struguri în mod constant,însă în cantităţi moderate,fiincă abundă în zaharuri.

Rodia

Bogată în polifenoli,rodia are puternice proprietăţi antioxidante,antiseptice şi antiinflamatoare. În compoziţia ei se găsesc potasiu,magneziu,fosfor,fier,vitaminele B1,B2,C şi niacină. Toate aceste substanţe nutritive joacă un rol important în regenerarea celulelor pielii,dar şi în reducerea riscului de apariţiei a anemiei şi chiar a cancerului.



Recente

Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg