În avion stă numai pe locul 1A la clasa I și, în restaurante, comandă ce nu e în meniu

Când ajungi la un anumit nivel de celebritate, crezi că toate ți se cuvin – locul cel mai bun într-un avion și preparatele fictive dintr-un restaurant de lux, care ar trebui gătite doar pentru tine. Nu-i așa?

image

Topmodelul australian de 60 de ani, Elle Macpherson, a ținut prima pagină a ziarelor, zilele trecute, cu anunțurile pe care le-a făcut – că, în urmă cu șapte ani, a fost diagnosticată cu cancer, apoi, după ce-a consultat 32 de medici, s-a decis să refuze chimioterapia. Iar alegerea ei a primit mai multe critici decât compasiune din cauza preferinței sale pentru medicina alternativă.

Iar acum, după ce de-abia s-a stins scandalul iscat la începutul lunii septembrie, Elle este luată din nou în vizor din cauza stilului ei de viață extravagant. Astfel, diva marilor prodiumuri de modă pune adesea piciorul ei frumos în prag pentru a obține tot ce-și dorește – adică un loc anume din avion și o mâncare specială la restaurant. Cu toate că acel preparat nici măcar nu se află în meniu...

Se pare că vedeta insistă să stea numai pe locul 1A, la clasa I, atunci când călătorește în străinătate, și s-a enervat la culme când a fost mutată pe alt loc, conform celor publicate de tabloidul Popbitch.

Elle n-a fost deloc încântată când nu i s-a permis să ocupe locul 1A în avion, pentru simplul fapt că îi fusese rezervat lui Kofi Annan, cel de-al șaptelea secretar-general al Națiunilor Unite. Și a făcut o scenă chiar acolo!

O altă figură pe care ar fi făcut-o topmodelul australian e că s-ar preface, de obicei, că nu știe să vorbească englezește și, drept urmare, i-ar pune pe stewarzi să vorbească cu angajații ei, care o însoțesc 24 de ore din 24, și care îi traduc totul… în franceză.  

image

Cunoscută pentru stilul de viață sănătos pe care îl practică și pentru dieta ei vegană, Elle comandă, în restaurantele de lux pe care le frecventează, o farfurie plină cu broccoli simplu, gătit în abur și… nimic mai mult. Această informație a fost făcută publică chiar de cei care au însoțit-o adesea pe vedetă la cină, în public, așadar nu prea are rost ca Macpherson să nege toate ifosele pe care le face când iese din casă.

foto - Shutterstock, Instagram



Recente

Gillian Anderson  sursa foto   Shutterstock jpg
Shakira  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2437493777 jpg
ilioara radu pacienta 1 png
shutterstock 2390644165 jpg
casino 8809691 1280 png
vedete  foto   Shutterstock jpg
Afis KHS 2024 jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  19 2024 jpg
Kristina Joksimovic  foto   Instagram jpg
Taylor Swift  foto   Instagram jpg
shutterstock 1237299061 jpg
țară frumoasă  foto   Shutterstock jpg
vedetă  foto   Shutterstock jpg
OCC Atelierele Micul Artist jpeg
Selena Gomez  foto   Shutterstock jpg
Snapinsta app 459010775 839844778214810 6229842164546905517 n 1080 jpg
Nicole Kidman  foto   Shutterstock jpg
prima zi de școală  foto   Shutterstock jpg