În culisele Met Gala. Cum s-au pregătit vedetele pentru cel mai important eveniment din fashion

În cursul zilei de ieri, vedetele se aflau în toiul pregătirilor pentru cel mai important eveniment de modă din an, Met Gala.

image

De la masaje limfatice la măști faciale, toată lumea a încercat să facă tot ce i-a stat în putință pentru a arăta bine aseară pe covorul roșu din New York, de la Met Gala 2023.

Însă nu numai saloanele cosmetice și echipele de înfrumusețare au fost luate cu asalt ieri, la Hollywood, ci și sălile de fitness, câțiva dintre invitații de la marele eveniment încercând să-și tonifice musculatura pe ultima sută de metri. Au existat și celebrități care s-au lăudat cu accesoriile de preț și bijuteriile pline de diamante din care au avut de ales, pentru a-și pune mai bine în evidență ținuta de covor roșu.

Printre vedetele invitate de la Met Gala 2023 s-au numărat și Paris Hilton, Elle Fanning, Ashley Graham și Karlie Kloss, care și-au ținut fanii la curent cu ultimele pregătiri înainte de-a începe gala. Mai mult, actrița Priyanka Chopra și-a invitat admiratorii s-o urmărească în timp ce i se făcea un tratament facial la Face Gym.

Marele eveniment a avut lor la Muzeul de Artă Metropolitan din New York și a fost găzduit, ca întotdeauna, de redactorul-șef al ediției americane a revistei Vogue, Anna Wintour, care a beneficiat de ajutorul unor staruri de primă mână precum Penelope Cruz, Dua Lipa, Michaela Coel și Roger Federer pentru a prezenta momentele cheie ale serii. 

În ce au constat pregătirile de ultimă oră pentru Met Gala 2023?

Paris Hilton a postat pe Insta Stories masajul ei limfatic pe care i l-a făcut Flavia Lavinia și care a făcut-o să arate cât mai suplă și mai frumoasă în seara cea mare. Ashley Graham s-a pozat pe Instagram în pijama, arătând lumii întregi o poșetă și un evantai negru. A oferit astfel o avanpremieră la ținuta ei de gală.

Tot în timpul marilor pregătiri pentru eveniment, Kim Kardashian a avut parte de puțin răsfăț. Copilul ei cel mare, North (9 ani), i-a pregătit camera de hotel în cel mai drăguț mod posibil – cu flori albe și lumânări peste tot, înainte ca vedeta de reality show să intre la machiaj și coafat.

Karlie Kloss a ținut să împărtășească cu fanii ei grămada de încălțări din care a trebuit să-și aleagă ce avea să încalțe pe covorul roșu. Actrița Elle Fanning era încă în cămașa de noapte când și-a pus o mască pe față și bea un suc verde, făcut cel mai probabil din tot felul de legume. „Până la fund, Met!”, a scris Elle pe fotografia cu pricina, referindu-se la paharul pe care trebuie să-l consume complet.

Încă din 1948, vedetele de la Hollywood au urcat pe scările Muzeului de Artă pentru a participa la o petrecere exclusivă, în care nu are nimeni voie să facă fotografii. Respectând tradiția, evenimentul a avut loc în prima zi de luni a lunii mai și a început la ora 18.30, ora Statelor Unite.

Anul acesta, tema impusă a fost „Karl Lagerfeld: A Line of Beauty”, adică un omagiu adus regretatului creator de modă, care a murit la 85 de ani, în 2019, după ce-a fost Directorul Creativ de la casa de modă Chanel pentru o perioadă îndelungată de timp. Până și mult adorata lui pisică, Choupette, a fost invitată la festivități.

Anul acesta, tariful de participare a fost crescut de la 30.000 de dolari, cât era anul trecut, la 50.000 de dolari. Însă, chiar dacă ai acești bani, nu-ți asigură intrarea la cel mai important eveniment din fashion. Trebuie să fii invitat, iar invitații sunt aleși pe sprânceană an de an.

Foto - Instagram



Recente

Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg