Învaţă să aplici corect rujul lichid

1 79282 original jpg jpeg

Rujurile lichide sporesc frumuseţea femeilor şi le fac foarte atractive. Majoritatea preferă să utilizeze rujul lichid, dar unele dintre ele nu ştiu cum să-l aplice corect, tocmai din cauză că este lichid şi se întinde, susţinând că nu pot să bea apă sau să mănânce fără ca rujul să nu dispară de pe buze.

Pentru a veni în ajutor, iată cum se aplică corect rujul lichid.

Exfoliază buzele

Dacă buzele sunt uscate şi crăpate, atunci este necesar să le exfoliezi înainte de aplicarea rujului lichid. Exfolierea îndepărtează celulele moarte ale pielii şi hidratează pielea buzelor. De asemenea, machiajul buzelor trebuie şi el îndepărtat în fiecare zi. După ce faci acest pas de îngrijire, buzeele tale devin moi şi rujul va persista mai mult timp.

Aplică înainte un balsam

Femeile preferă rujul lichid datorită faptului că durează mai mult. Pentru ca rujul să persiste, trebuie mai întâi să aplici un balsam de buze pentru a menţine buzele hidratate. Produsul nu numai că menţine buzele moi, ci evită întinderea rujului.

Foloseşte un creion de buze

Creionul oferă un aspect natural şi face buzele mai atractive. În plus, astfel respecţii linia conturată şi nu o depăşeşti când aplici rujul.

Foloseşte un aplicator de ruj

Aplică pe buze rujul lichid şi apoi tamponează cu un şerveţel special excesul de ruj. Aplică un nou strat de ruj. Acest truc  oferă un aspect perfect. Poţi utiliza, de asemenea, aplicator de ruj pentru a aplica corect produsul.Recente

Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg