Trucuri pentru un ruj rezistent

1 70787 original jpg jpeg

Îngrijirea buzelor şi a danturii nu trebuie neglijată, deoarece zâmbetul tău este cel care, de cele mai multe ori, atrage atenţia celor din jur. Însă, pe lângă o îngrijire corectă a buzelor, micile trucuri de machiaj le pot scoate mai bine în evidenţă.

Dacă până acum te-ai întrebat ce poţi face pentru a menţine mai mult timp culoarea rujului preferat pe buze,iată câteva sfaturi care îţi vor fi de folos.

În general,dacă vrei ca buzele tale să iasă în evidenţă,este indicat să optezi pentru un ruj cu o nuanţă mai închisă decât culoarea naturală a buzelor tale,de preferat fiind rujurile mate,întrucât acestea persistă pe buze pentru câteva ore bune.

Însă,înainte de a te da cu ruj,exfoliază-ţi buzele,pentru a îndepărta pielea moartă. Apoi,aplică un balsam de buze,pentru a le hidrata.

Atunci când te dai cu fond de ten pe faţă,aplică puţin şi pe buze,deoarece contribuie la menţinerea rujului pentru mai mult timp.

În cazul în care obişnuieşti să îţi conturezi buzele foloseşte un creion de buze ascuţit,de aceeaşi nuanţă ca şi a rujului,pentru a crea un look natural al buzelor. Trasează conturul începând de la mijlocul buzei superioare către colţuri,după care fă acelaşi lucru şi pentru partea de jos.

Pentru aplicarea rujului foloseşte o pensulă cu care să omogenizezi culoarea pe buze. Aplică-l de la centrul buzelor spre colţuri,după care estompează culoarea cu ajutorul unui şerveţel. Atenţie însă,nu îţi şterge buzele,doar tamponează-le,după care aplică din nou ruj. Astfel,culoarea va rezista mai mult timp.

După ce ai aplicat rujul,foloseşte un gloss,atât pentru a omogeniza culoarea,cât şi pentru crearea efectului de strălucire a buzelor.



Recente

Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg
OCC Elixirul Dragostei UNITER jpg
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (1) jpeg
eclipsa  foto   Shutterstock jpg
Nationala Feminina de Fotbal jpg
Angelina Jolie și Shiloh jpeg
Elizabeth Hurley  foto   Instagram jpg