Învaţă să-ţi faci un machiaj în nuanţe marine!

1 54442 original jpg jpeg

Vara prilejuieşte reuniuni mai dese cu prietenii ori petreceri la început de weekend. Dacă nu ai intrat încă în concediu şi visezi cu ochii deschişi, cât e ziua de lungă, la relaxarea de pe malul mării, un machiaj în nuanţe care amintesc de albastrul infinit te poate aduce mai aproape de atmosfera de vacanţă.

,,Anul acesta,designerii recomandă alternarea multor texturi şi culori,astfel încât,indiferent de personalitatea noastră şi de preferinţe,avem de unde alege!  Ca inspiraţie,aplică pe toată pleoapa un fard într-o textură metalizată şi un eyeliner negru la baza genelor superioare şi inferioare. Completează look-ul cu un ruj în culori nude. Atenţie! Dacă ai pleoapele ridate,nu folosi texturi metalice sau perlate,căci rişti să-ţi evidenţiezi şi mai mult aceste imperfecţiuni“,Make-up Artist Andra Avram,telefon:0762.711.732,www.facebook.com/ Academiademakeup.

Inainte

simeon stalpnicul png

Pasul 1:După demachiere,aplică baza de machiaj. În funcţie de tenul tău,foloseşte un fond de ten mai închis pentru exteriorul obrajilor şi culori din ce în ce mai deschise până la zona T (fruntea,nasul şi bărbia). Dacă ai coşuri sau pete inestetice pe faţă,le poţi masca utilizând un corector. Pentru zona ochilor,foloseşte un anticearcăn. La sfârşit,fizexi baza de machiaj cu pudră.

simeon stalpnicul png

Pasul 2:Dă-te cu fard. Ca să-ţi pui ochii în evidenţă şi,în funcţie de ţinuta aleasă,alege nuanţe în contrast,care dau senzaţia unui joc de culori pe pleoapele tale. Întrucât modelul ales are ochii maro,care se pot machia cu orice culoare,poţi face o combinaţie inedită:maro spre exteriorul pleoapei,în mijloc auriu şi turcoaz spre interiorul ochiului.

simeon stalpnicul png

Pasul 3:Ca să-ţi conturezi forma ochilor,dă-te la baza genelor cu un fard de ochi închis sau cu un tuş ori un creion negru. De asemenea,după ce fixezi bine culoarea,te poţi da cu rimel. Ai grijă să colorezi şi partea de jos a genelor,nu doar pe cea de sus.

simeon stalpnicul png

Pasul 4:Nu uita să-ţi creionezi sprâncenele. Poţi să foloseşti şi un fard închis la culoare,ca să uniformizezi mai uşor.  În plus,mai ales dacă eşti foarte deschisă la ten,îţi poţi da cu fard de obraz,ca să creezi impresia de puţină roşeaţă discretă,feminină,în obraji.

simeon stalpnicul png

Pasul 5:Ultimul pas,dar nu cel din urmă în importanţă,presupune să-ţi dai buzele cu ruj şi/sau gloss,în funcţie de preferinţă. În primul rând,ai grijă să le hidratezi şi abia apoi,atunci când buzele sunt catifelate şi netede,să aplici produsul potrivit. Poţi să testezi şi să combini mai multe nuanţe,cu condiţia să nu încarci tot machiajul.

simeon stalpnicul png

Rezultatul

448a74a6a4d43b0ceb973b0c241432fb jpg jpeg

Model:Elena DiaconuRecente

Creier jpg
Beyoncé jpg
Vin Diesel cu soția sursa  Shutterstock jpg
Madonna, Mariah Carey sursa  Shutterstock jpg
Justin Bieber jpg
Kate Hudson, actrița Goldie Hawn sursa  shutterstock jpg
Reguli bizare impuse de Regina Victoria la propria inmormantare Sursa foto shutterstock 169010507 jpg
Riley Keough, Elvis Presley, sursa  Shutterstock jpg
Meghan Markle in lacrimi jpeg
Kim Kardashian jpg
Prințesa Eugenie jpg
Sam Smith jpg
Shakira  Cosmopolitan jpg
Penelope jpeg
Delphine Arnault sursa  Instagram jpg
Infidelitate jpg
Vivienne Westwood sursa  shutterstock jpg
Robert Pattinson jpg
Miley Cyrus si Liam jpg
Brooke Shields violata la 20 de ani Sursa foto shutterstock 2227704551 jpg