Ioana Ginghină e aproape de faliment din cauza coronavirusului: "Trebuie să plătesc chiria"

1 ioana ginghina cop 1 1280x720 1 jpg jpeg

Când credea că viaţa sa a revenit la normal, Ioana Ginghină pare că primeşte o nouă lovitură. Pandemia de coronavirus, care a afectat şi România, o lasă fără bani, asta pentru că afacerile şi colaborările sale au fost puse pe pauză în această perioadă.

Recent divorţată de Alexandru Papadopol, Ioana îşi îndrepta atenţia spre şcoala de actorie pentru cei mici pe care o deţine, dar şi pe organizarea de evenimente.  Ambele activităţi au fost complet anulate din princina măsurilor luate de autorităţi pentru a împiedica răspândirea coronavirusului. 

Horoscop rune cu Mihai Voropchievici. O zodie primeşte protecţie divină spre final de martie

„Mă afectează destul de tare această pauză. Şcoala de actorie MiniArtShow este pe pauză, la fel evenimentele pe care le aveam de organizat. În perioada Paştelui aveam foarte multe evenimente şi cu siguranţă acum nu voi avea nimic. Chiar dacă activitatea nu merge, trebuie să dau salarii şi să plătesc chiria, deci situaţia nu este roz”, a declarat, pentru Libertatea, Ioana Ginghină.

Deşi are probleme financiare, Ioana Ginghină pare să rămână optimistă şi se gândeşte deja la noi proiecte pe care să le pună în aplicare atunci când pandemia se va sfârşi şi viaţa va reveni la normal. 

„Mergem înainte cu şcoala de actorie pentru copii, însă am gândit câteva spectacole interactive noi pentru evenimentele in/outdoor. Sunt momente scurte de 20-30 de minute, în costume spectaculoase care să atragă atenţia celor care participă la eveniment. Apoi, din toamnă, vreau să vin cu un program de dezvoltate personală pentru adulţi şi copii, ceva la care lucrez acum. Vor fi exerciţii de actorie combinate cu elemente de life coaching”, a mai spus Ioana Ginghină.

Ioana Ginghină nu se mai fereşte. Primele declaraţii despre noul iubit: "Aoleu, vai de mine, fiica-mea ştia deja!"

Ioana Ginghină a fost căsătorită cu actorul Alexandru Papadopol, de care a divorţat în 2019. Cei doi au împreună o fiică, pe Ruxandra, care locuieste cu mama sa.Recente

Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg