Îţi vopseşti părul? Tendinţele sezonului rece

1 71933 original jpg jpeg

Ciocolată, scorţişoară, unt… pare meniul unei cafenele franţuzeşti, dar, de fapt, vorbim de nuanţele care se poartă în acest sezon. Iar pentru cele care preferă culorile jucăuşe, acestea rămân în tendinţe şi la final de an.

Natural pastel

Dacă te-ai gândi că în final de toamnă se poartă doar nuanţele reci,acest ton vine să te contrazică. Alex Brownsell,hairstylist,a creat pentru modelul Georgia May Jagger o culoare de piersică caldă. Nuanţele roz sau portocalii pale şi vibrante sunt surprinzătoare şi se potrivesc oricărui ton de piele.

Chocolate rose gold

Anul 2016 ar putea fi numit în mod oficial anul „rose gold” după ce mai multe celebrităţi şi bloggeriţe celebre şi-au vopsit pleata în diverse nuanţe de roz auriu. Această versiune,propusă de Mark South,este recomandată persoanelor cu părul închis la culoare şi este caracterizată de tonurile de roz la vârfuri,cu nuanţe mai profunde de maro la rădăcini. Astfel,nu va fi nevoie să te vopseşti foarte des,dat fiind că la rădăcini este o nuanţă mai apropiată de culoarea naturală.

Grombre

f099d0d5c1a8d2a9ce77965cf62ed2a4 jpg jpeg

Nu ai mai auzit până acum de această nuanţă? Ei bine,este vorba de un ombre în tonuride gri,ton creat de Amanda,hairstylist la The Hear Salon. Acesta este un mod elegant de a purta o nuanţă neconvenţională. Dintr-un gri închis la rădăcini,se pleacă spre o nuanţă mai deschisă în partea de jos. Stilul este perfect pentru orice lungime de păr,fie că ai un bob şic sau pleata până la şolduri.

Smoky Liliac

Dacă îţi plac stilurile ombreşi nuanţele nenaturale,iată o culoare superbă pentru tine:smoky liliac. Stilistul Kendall Noel a creat un ton plăcut plecând de la un violet profund la rădăcini,până la o nuanţă pală de lavandă la vârfuri. Rezultatul:un ombre misterios,unic,ce arată minunat în special pe părul mai lung.

Culori calde de toamnă

56c63889ea2776b4e5b22f7948ef47b4 jpg jpeg

Pentru cele care nu vor să adopte un stil mai liniştit,odată cu apropierea iernii,şuviţele nuanţate în culori vesele şi puternice rămân în trend. Deşi stilul este adoptat mai ales de adolescente,nici femeilor trecute de 30 de ani nu le vine rău,cu singura condiţie ca întregul stil vestimeantar să fie unul mai rebel. Altfel,rişti să pară nenatural.



Recente

Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg
Khloe Kardashian a slabit jpg
musafiri  jpg
Gigi Hadid  sursa   Instagram jpg