Iuliana Tudor, momente emoţionante, pe scena din Sibiu

1 1f65f88b e380 407e 8a40 699ca63d9518 jpg jpeg

Vineri, 2 august, în cadrul festivalului Cântecele Munţilor, Iuliana Tudor a primit din partea Ministerului Culturii şi Identităţii Naţionale cea mai înaltă distincţie pentru cei 20 de ani de carieră în Televiziunea Română.

Consiliul Judeţean Sibiu a oferit Iulianei Tudor Cheia Judeţului Sibiu ca semn de apreciere pentru activitatea profesională, dar şi de prietenie din partea sibienilor unde este aşteptată mereu ca acasă.

Iuliana a avut parte de o seară- surpriză organizată fără ştirea ei de către Silvia Macrea, managerul Junilor Sibiului şi Elise Stan. Artişti celebri au urcat pe scena de la Sibiu şi i-au spus La mulţi ani! Surpriza cea mai mare a fost că pe scenă a urcat şi fiul Iulianei...emoţiile au copleşit-o şi i-au smuls lacrimi de fericire prezentatoarei tv care nu a mai putut vorbi minute în şir.

"Am primit cel mai frumos cadou astăzi: multă Dragoste! Mulţumesc Consiliului Judeţean Sibiu, prin Daniela Câmpean (Preşedinte), Ministerului Culturii şi Identităţii Naţionale, prin Alexandru Pugna (Ministru Secretar de Stat), pentru distincţiile oferite. Mulţumesc fiecărui artist care aseară a fost la Sibiu pentru mine. Mulţumesc fiecărui coleg din TVR care mi-a fost alături şi a avut încredere în mine. Mulţumesc Mentorului meu, Elise Stan, pentru ceea ce sunt azi. Mulţumesc părinţilor mei, pentru educaţie şi dragoste. Mulţumesc familiei mele. Şi multumesc publicului de pretutindeni, care mă însoţeşte constant de 20 de ani", a declarat Iuliana Tudor.Recente

Kim Kardashian jpg
influencer foto  Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă foto  Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams foto  Shutterstock jpg
Nicki Minaj jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal  jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce jpg
Click! pentru femei Nr 14  7 iulie 2024 jpeg
Matthew Perry jpeg