Iuliana Tudor, record de audienţă la Cerbul de Aur. Ce ţinute a purtat vedeta TVR!

5 untitled collage 2019 08 26t130755 125 jpg jpeg

Seară de gală în ultima zi a Festivalului Internaţional Cerbul de Aur. Piaţa Sfatului din Bucureşti a fost arhiplină la spectacolul „Lume, lume, soro lume“, pregătit de Televiziunea Română, în încheierea ediţiei 2019 a festivalului.

Nume de top din industria muzicală românească au urcat pe scenă şi au adus în faţa publicului momente inedite de muzică lăutărească veche, folclor reinterpretat, dar şi folclor autentic, în cea de-a treia parte.

Cele trei rochii cu care Iuliana Tudor a apărut pe scena Cerbului de aur din acest an poartă semnătura designerului Rhea Costa. Dacă în prima parte, vedeta a purtat o rochie fucsia vaporoasă, care a dat o notă de eleganţă deschiderii spectacolului, în cea de a doua parte a îmbinat modernul cu tradiţionalul, purtând o frumoasă ie albastră stilizată cu pantaloni de piele.

În cea de-a treia parte, creatorul vestimentar Rhea Costa a propus o cămaşă lungă albă din bumbac, brodată manual, la mâneci.

„Mulţumesc tuturor românilor care ne-au urmărit aseară, într-un număr impresionant, cifrele de audienţă au fost remarcabile. Mulţumesc echipei cu care am lucrat de mai bine de trei luni pentru a construi un spectacol care s-a adresat tuturor generaţiilor. Felicitări artiştilor, orchestrei şi Televiziunii Românie“, declară Iuliana Tudor.



Recente

Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
Lily Allen jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg