Jackie Kennedy, deformată! Era nevoită să-și modifice pantofii

Cu taioarele ei bine croite, mănușile albe și-o educație aleasă, Jaqueline Kennedy Onassis a fost chintesența eleganței și-a feminității. Dar nu era perfectă, avea un defect fizic...

image

Născută Jaqueline Lee Bouvier, Jackie O socializa cu elita din Manhattan cu mult timp înainte de a-l cunoaște pe John F. Kennedy. În 1947, a fost declarată „Debutanta anului” de publicația New York Journal, care-i ridica în slăvi calitățile – inteligență, feminitate, o postură frumoasă și ușurința de-a se exprima verbal. Ani mai târziu, Kennedy s-a impus printre americani ca una dintre cele mai stilate Prime Doamne care au locuit vreodată la Casa Albă.

Portretizată pe marele ecran de actrițe precum Katie Holmes, Natalie Portman și Ginnifer Goodwin, Jackie mai are multe de arătat Hollywood-ului și publicului în general. Moda pe care a promovat-o ea este nemuritoare, la fel și ținutele pe care le-a purtat în timpul vieții și care au ajuns un adevărat etalon fashion. Ce se poate spune în privința încălțăminții fostei soții a fostului președinte american?

Fosta ei asistentă, Kathy McKeon, a declarat că toate încălțările ei erau speciale! Doamna Kennedy avea un picior mai scurt decât celălalt, motiv pentru care Jackie era nevoită să poarte platformă în pantoful piciorului mai scurt, pentru a putea merge bine și ca să nu arate caraghios.

„Dulapul din dormitor era plin de hainele lui Madam, toate aranjate pe culori...”, a scris McKeon în autobiografia sa, „Jackie's Girl: My Life with the Kennedy Family”. „Dar mai interesantă mi se părea platforma aplicată pe fiecare toc sau talpă a încălțărilor ei, care trebuia să compenseze pentru faptul că avea un picior mai scurt decât celălalt”, a continuat fosta ei asistentă să mărturisească.

Jackie Kennedy 1 profimedia 0418251506 jpg

În altă ordine de idei, e posibil să mixăm moda cu funcționalitatea fără nicio problemă! În mod surprinzător, Jackie O nu era singura din familie care avea acest handicap. Chiar și președintele J.F.Kennedy avea o mică diferență de lungime între membrele lui inferioare, lucru care i-a cauzat dureri crunte de spate și necesitatea de-a purta și el încălțări ortopedice.

Foto - A Tale of Two Sisters (2015), Profimedia



Recente

George Michael  foto   Shutterstock jpg
soții Beckham  foto   Instagram jpg
Selena Gomez  foto   Shutterstock jpg
vedetă  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2353299337 jpg
Liam Diddy jpg
shutterstock 2464171741 jpg
Târgul Vrăjitoarelor OCC jpeg
V2 (1) png
P  Diddy  foto   Shutterstock jpg
Francesca Eastwood  foto   Shutterstock jpg
Rihanna (1) jpg
ketchup  foto   Shutterstock jpg
Kanye West  foto   Shutterstock jpg
Dudley Moore  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2249337991 jpg
Snapinsta app 462030422 18022603226581291 5365278647779100844 n 1080 jpg
Viata de roman a vloggeritei Anyta  Sursa foto arhiva personala jpg
Laura, Ada si Adela Retreat Vama Veche  jpg
terapia prin țipăt  foto   Shutterstock jpg