Rivalitate hollywoodiană. De ce n-o suportă Angelina Jolie pe soția lui George Clooney?

Faimoasa actriță de la Hollywood și Amal Clooney au mai multe în comun decât am crede. Nu numai că amândouă au succes în domeniul lor de activitate, se întrec în proiecte caritabile. De aici să li se tragă divergențele? Nici vorbă! Totul e personal!

image

Angelina Jolie are Fundația Jolie-Pitt, cu ajutorul căreia duce până la capăt numeroase proiecte caritabile încă din 2003, apoi mai este și munca susținută pe care vedeta a depus-o timp de 20 de ani, în Agenția de Refugiați din ONU. În tot acest timp, Amal a reprezentat numeroase „victime ale atrocităților în masă, inclusiv ale genocidelor și ale violenței sexuale” de-a lungul întregii sale cariere de avocat, susține Columbia Law.

Pe lângă toate aceste realizări profesionale, amândouă sunt niște femei superbe, care au devenit cunoscute și datorită farmecului lor personal, stilului vestimentar sofisticat pe care-l abordează. Brunete amândouă, își poartă adesea părul la fel și le stă amândurora la fel de bine. Nu în ultimul rând, au fiecare dintre ele o relașie specială cu George Clooney.

Fostul soț al Angelinei, Brad Pitt este un prieten apropiat de-ai lui George și un colaborator îndelungat, lucru care a făcut posibilă apropierea mare dintre cei doi actori – Angelina Jolie și George Clooney. Iar Amal este, evident, soția acestuia încă din 2014.

Citește mai multe despre Amal Clooney, nu doar doamna lui George, ci avocata lumii întregi

Toate aceste lucruri ar trebui să le unească pe cele două femei frumoase, însă la Hallywood nu se întâmplă prea des așa ceva. Dimpotrivă. De-a lungul anilor, au circulat numeroase zvonuri cu privire la neînțelegerile dintre ele.

Angelina Jolie poate fi geloasă pe cineva?

Ei bine, se întâmplă așa ceva încă din 2018, când actrița a început să invidieze succesul pe care-l înregistra doamna Clooney în peisajul filantropic. „Angelina nu poate să suporte toată atenția pe care Amal o primește – e frumoasă, deșteaptă, stilizată, are o familie frumoasă și face o treabă umanitară foarte bună”, a dezvăluit o sursă pentru Page Six.

Vezi și Cum își îngrijește Angelina Jolie tenul. Secrete dezvăluite de dermatologul ei

Mai mult, Jolie are un motiv întemeiat pentru care să n-o placă pe Amal Clooney. Soțul ei a luat partea lui Brad Pitt după divorțul din 2016 al celor două superstaruri hollywoodiene. The Sun susține că Amal a spus că Angelina e „nebună” în timpul procedurilor juridice în desfășurare între cei doi foști soți. Să ne mai mirăm că Jolie nu poate s-o suporte?!

Foto - Shutterstock



Recente

Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg