Rivalitate hollywoodiană. De ce n-o suportă Angelina Jolie pe soția lui George Clooney?

Faimoasa actriță de la Hollywood și Amal Clooney au mai multe în comun decât am crede. Nu numai că amândouă au succes în domeniul lor de activitate, se întrec în proiecte caritabile. De aici să li se tragă divergențele? Nici vorbă! Totul e personal!

image

Angelina Jolie are Fundația Jolie-Pitt, cu ajutorul căreia duce până la capăt numeroase proiecte caritabile încă din 2003, apoi mai este și munca susținută pe care vedeta a depus-o timp de 20 de ani, în Agenția de Refugiați din ONU. În tot acest timp, Amal a reprezentat numeroase „victime ale atrocităților în masă, inclusiv ale genocidelor și ale violenței sexuale” de-a lungul întregii sale cariere de avocat, susține Columbia Law.

Pe lângă toate aceste realizări profesionale, amândouă sunt niște femei superbe, care au devenit cunoscute și datorită farmecului lor personal, stilului vestimentar sofisticat pe care-l abordează. Brunete amândouă, își poartă adesea părul la fel și le stă amândurora la fel de bine. Nu în ultimul rând, au fiecare dintre ele o relașie specială cu George Clooney.

Fostul soț al Angelinei, Brad Pitt este un prieten apropiat de-ai lui George și un colaborator îndelungat, lucru care a făcut posibilă apropierea mare dintre cei doi actori – Angelina Jolie și George Clooney. Iar Amal este, evident, soția acestuia încă din 2014.

Citește mai multe despre Amal Clooney, nu doar doamna lui George, ci avocata lumii întregi

Toate aceste lucruri ar trebui să le unească pe cele două femei frumoase, însă la Hallywood nu se întâmplă prea des așa ceva. Dimpotrivă. De-a lungul anilor, au circulat numeroase zvonuri cu privire la neînțelegerile dintre ele.

Angelina Jolie poate fi geloasă pe cineva?

Ei bine, se întâmplă așa ceva încă din 2018, când actrița a început să invidieze succesul pe care-l înregistra doamna Clooney în peisajul filantropic. „Angelina nu poate să suporte toată atenția pe care Amal o primește – e frumoasă, deșteaptă, stilizată, are o familie frumoasă și face o treabă umanitară foarte bună”, a dezvăluit o sursă pentru Page Six.

Vezi și Cum își îngrijește Angelina Jolie tenul. Secrete dezvăluite de dermatologul ei

Mai mult, Jolie are un motiv întemeiat pentru care să n-o placă pe Amal Clooney. Soțul ei a luat partea lui Brad Pitt după divorțul din 2016 al celor două superstaruri hollywoodiene. The Sun susține că Amal a spus că Angelina e „nebună” în timpul procedurilor juridice în desfășurare între cei doi foști soți. Să ne mai mirăm că Jolie nu poate s-o suporte?!

Foto - ShutterstockRecente

Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
Hobby jpg