VIDEO Uau, ce bine dansează fiica Angelinei Jolie!

Faptul că este copilul unor superstaruri precum Angelina Jolie și Brad Pitt a pus multă presiune pe Shiloh de-a lungul vieții ei, când nu i-a fost ușor să-și descopere singură drumul în viață.

image

În octombrie 2021, faimoasa adolescentă a fost fotografiată ieșind dintr-un studio de dans într-un tricou cu David Bowie. Cu alte cuvinte, nu era decât o puștoaică precum multe altele, preocupată de muzică și dans. Ceea ce am descoperit cu toții ulterior avea să ne ofere un surpriză de proporții – adolescenta este cât se poate de talentată la dans!

Marea ei pasiune

Repetarea cu insistență a mișcărilor de dans nu e doar o fază prin care trece Shiloh, după cum confirmă și un apropiat din anturajul celebrei familii: „Marea ei pasiune de-acum este dansul și chiar se pricepe la așa ceva”, a dezvăluit o sursă pentru In Touch, în martie. Se pare că mama ei o încurajează să-și urmeze pasiunea, după cum ne informează amicul foștilor soți Jolie-Pitt în timp ce face o precizare importantă: „Nici Angie, nici Brad nu se pricep la dans”.    

Din moment ce Shiloh a devenit tot mai pasionată de dans, a și început să-și însoțească mama pe covorul roșu, la premierele filmelor ei. „Brad nu dorește ca fiica lui să crească prea repede, însă e mândru când o vede pe covorul roșu. Prezența ei la evenimente i-a dat încredere în ea”, a adăugat sursa respectivă pentru In Touch, în noiembrie 2021.

image

Shiloh a continuat să se expună publicului tot mai mult în ultima perioadă, postând filmulețe pe pagina ei de YouTube, în care o vedem pe ea și pe colegii ei de dans mișcându-se pe ritmul muzicii. De fapt, filmulețele ei au devenit virale după ce toată lumea s-a mirat cât de bine se mișcă pe melodii precum „About Damn Time”, a lui Lizzo, „Shivers”, de Ed Shereen, sau „Skin”, hitul Rihannei. Fanii adolescentei au creat conturi TikTok, în care toată lumea o poate vedea pe Shiloh în mișcare.

Dă click mai jos pentru a o urmări pe fata Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt dansând!

https://www.youtube.com/watch?v=AyiJpdU7AI8

Foto - Shutterstock

Video - YouTubeRecente

Victoria B jpg
victima shutterstock 1661010535 jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Epilare jpg
Tom Cruise jpeg
jeff bridges shutterstock 185455103 jpg
Conserve jpg
Mr Bean  jpg
ronaldo jpg
Luna si Soarele shutterstock 2154153519 jpg
casti   muzica   shutterstock 2154926423 jpg
kim kardashian 1 jpg
Recenzii jpg
Jenna Rink 3 jpeg
coperta Click! pentru femei Nr  13 2022 jpeg
fast food  jpg
manipulator   manipulare   shutterstock 1932266996 jpg
Adolf Hitler shutterstock 252139258 jpg
86bdaddee9c5cfdfc1cd9951e2b42c69 jpeg
vedete jpg