VIDEO Uau, ce bine dansează fiica Angelinei Jolie!

Faptul că este copilul unor superstaruri precum Angelina Jolie și Brad Pitt a pus multă presiune pe Shiloh de-a lungul vieții ei, când nu i-a fost ușor să-și descopere singură drumul în viață.

image

În octombrie 2021, faimoasa adolescentă a fost fotografiată ieșind dintr-un studio de dans într-un tricou cu David Bowie. Cu alte cuvinte, nu era decât o puștoaică precum multe altele, preocupată de muzică și dans. Ceea ce am descoperit cu toții ulterior avea să ne ofere un surpriză de proporții – adolescenta este cât se poate de talentată la dans!

Marea ei pasiune

Repetarea cu insistență a mișcărilor de dans nu e doar o fază prin care trece Shiloh, după cum confirmă și un apropiat din anturajul celebrei familii: „Marea ei pasiune de-acum este dansul și chiar se pricepe la așa ceva”, a dezvăluit o sursă pentru In Touch, în martie. Se pare că mama ei o încurajează să-și urmeze pasiunea, după cum ne informează amicul foștilor soți Jolie-Pitt în timp ce face o precizare importantă: „Nici Angie, nici Brad nu se pricep la dans”.    

Din moment ce Shiloh a devenit tot mai pasionată de dans, a și început să-și însoțească mama pe covorul roșu, la premierele filmelor ei. „Brad nu dorește ca fiica lui să crească prea repede, însă e mândru când o vede pe covorul roșu. Prezența ei la evenimente i-a dat încredere în ea”, a adăugat sursa respectivă pentru In Touch, în noiembrie 2021.

image

Shiloh a continuat să se expună publicului tot mai mult în ultima perioadă, postând filmulețe pe pagina ei de YouTube, în care o vedem pe ea și pe colegii ei de dans mișcându-se pe ritmul muzicii. De fapt, filmulețele ei au devenit virale după ce toată lumea s-a mirat cât de bine se mișcă pe melodii precum „About Damn Time”, a lui Lizzo, „Shivers”, de Ed Shereen, sau „Skin”, hitul Rihannei. Fanii adolescentei au creat conturi TikTok, în care toată lumea o poate vedea pe Shiloh în mișcare.

Dă click mai jos pentru a o urmări pe fata Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt dansând!

https://www.youtube.com/watch?v=AyiJpdU7AI8

Foto - Shutterstock

Video - YouTube



Recente

Pamela Anderson  foto   Shutterstock jpg
femeie  foto   Shutterstock jpg
George Michael  foto   Shutterstock jpg
soții Beckham  foto   Instagram jpg
Selena Gomez  foto   Shutterstock jpg
vedetă  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2353299337 jpg
Liam Diddy jpg
shutterstock 2464171741 jpg
Târgul Vrăjitoarelor OCC jpeg
V2 (1) png
P  Diddy  foto   Shutterstock jpg
Francesca Eastwood  foto   Shutterstock jpg
Rihanna (1) jpg
ketchup  foto   Shutterstock jpg
Kanye West  foto   Shutterstock jpg
Dudley Moore  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2249337991 jpg
Snapinsta app 462030422 18022603226581291 5365278647779100844 n 1080 jpg
Viata de roman a vloggeritei Anyta  Sursa foto arhiva personala jpg