Jennifer Aniston: „Am făcut FIV!”. Reacția fostului soț la destăinuirile ei despre infertilitate

Jennifer a fost căsătorită de două ori și, în timpul primei sale căsătorii - cu Brad Pitt - și după primul ei divorț, întreaga planetă a judecat-o pe actriță cu privire la faptul că n-a făcut copii. Până acum, vedeta a preferat să nu comentareze despre acest subiect delicat, însă a venit vremea ca lumea să afle adevărul chiar de la Aniston.

image

Actrița și-a făcut cunoscută, pentru prima dată, experiența sa cu infertilitatea, iar fostul ei soț, cel de-al doilea partener oficial de viață al ei, Justin Theroux, a ținut să-și facă și el știută părerea despre noile destăiniri ale fostei sale soții.

Aniston a dezvăluit că a încercat să rămână însărcinată, pe când avea 30 de ani spre 40, și, pentru asta, a apelat la fertilizarea in vitro, însă în zadar. Iar acum ea a făcut cunoscută lupta ei cu infertilitatea. Și Justin o sprijină pe Jen 100%!  

Starul serialului „Prietenii tăi” a postat pe Instagram câteva imagini de la ședința foto realizată pentru revista Allure. „Sfârșitul unei perioade”, anunță actrița pe pagina ei de pe rețelele sociale.

Theroux a comentat destul de subtil, postând un emoticon cu pumn și altul cu inimioară la postarea fostei sale soții, iar reacția lui de susținere și empatie a fost văzută cu ochi buni de către fanii actriței, care au dat „Like” la comentariul lui în număr impresionant – vreo 4 milioane de oameni i-au apreciat reacția.

Actorul de 51 de ani s-a numărat printre restul vedetelor care au apreciat sinceritatea actriței și îi sunt alături vedetei care a luptat în zadar cu infertilitatea. „Toți acei ani întregi de speculații… au fost extrem de grei!”, a început să povestească Jennifer în Allure despre infirmarea zvonurilor cu privire la o sarcină în timp cee a se lupta cu infertilitatea.

image

„Am făcut FIV, beam ceaiuri chinezești, am făcut orice. M-am dedicat cu totul acestui lucru. Mi-aș fi dorit din tot sufletul să-mi fi spus cineva din timp să-mi îngheț ovulele. Dar nu s-a întâmplat asta, nimeni nu se gândește la asta! Așa că iată-mă în zilele noastre! Nu mai am nicio șansă să rămân gravidă!”, a continuat Aniston să declare.

Legat de faptul c-a fost acuzată că nu și-a dorit niciodată copii, Jen spune următoarele: „Minciuni sfruntate! Și, oricum, ești criticată dacă ai cumva succes în carieră și niciun copil. Toți spun că, dacă soțul m-a părăsit și mariajual nostru s-a destrămat, e că eu n-am vrut să-i ofer un copil”, a dezvăluit ea. „Nu mai am nimic de ascuns acum!”, a adăugat cu fermitate.

Vedeta susține că simplul fapt că-și spune, în sfârșit, povestea o face să se simtă ca și cum „am ieșit dintr-o hibernare”. Ea nu regretă nimic, în momentul de față, pentru simpul motiv că tot trecutul ei a făcut-o să devină cea care este în prezent.

Foto - ShutterstockRecente

kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg