Jennifer Aniston, dezvăluiri despre fosta colegă din „Friends‟, Lisa Kudrow: „Ura când publicul râdea‟

Jennifer Aniston (55 de ani), cunoscută pentru rolul lui Rachel Green din serialul „Friends‟, și-a amintit ce a trăit la începutul serialului. Ea a povestit două întâmplări care o au în centrul atenției și pe Lisa Kudrow (60 de ani), fosta ei colegă de platou. 

image

Serialul „Friends‟ a fost unul dintre cele mai influente din istoria televiziunii, iar personajulele Rachel Green, jucat de Jennifer Aniston, și Phoebe Buffay, căreia i-a dat viață actrița Lisa Kudrow, au fost poate cele mai importante din distribuție. 

Citește și acest articol: Ce spune despre tine preferința pentru un anumit personaj din serialul Friends 

Primul episod din „Friends‟ a fost difuzat în urmă cu 30 de ani, mai exact pe 22 septembrie 1994, însă trecerea timpului nu reprezintă un impediment pentru Jennifer Aniston să-și aminească momente importante de pe platourile de filmare. Actrița a povestit recent, într-un interviu pentru „Variety‟, două întâmplări care o au în centrul atenției pe colega ei, Lisa Kudrow. 

Jennifer Aniston: „Lucrurile au scăpat de sub control‟

În interviu, Jennifer Aniston a reflectat asupra trecerii timpului, mărturisind că, deși au trecut trei decenii de când a fost difuzat primul episod din „Friends‟, ea încă își amintește în cele mai mici detalii premiera serialului:

„Eu și Matthew Perry luam prânzul undeva și știam că Lisa Kudrow își vopsește părul. Așa că am fugit în salonul de coafură și m-am furișat. Ea era cu capul în chiuvetă, așa că am luat duza de la tipul care urma să o vopsească și am început să-i spăl părul. Cu siguranță, lucrurile au scăpat de sub control, ceea ce a fost regretabil. Dar emoția pe care am avut-o, o simt ca și cum s-ar fi întâmplat ieri.‟ De asemenea, Jennifer Aniston și-a amintit că Lisei nu-i plăcea să filmeze în fața publicului: „Ura când publicul râdea‟, a recunoscut ea. 

Vezi și acest articol: Câți bani au câștigat actorii din reluările serialelor. Friends a fost o sursă bună de venit! 

La un moment dat, actrița a fost întrebată cum se simte când urmărește serialul, iar Jennifer Aniston, ștergându-și lacrimile de pe față, a spus: „Sunt bine. Sunt lacrimi de fericire.‟ 

Sursă foto: Pinterest Recente

Blonda de la Drept jpeg
Nativii care gestioneaza bine banii Sursa foto shutterstock 2425256631 jpg
Oprah: Eşecul este un bun profesor dacă ştii să înveţi din el jpeg
Printesa Diana a murit în 1997 la numai 36 de ani jpeg
The Beatles Shutterstock jpg
Prince foto  Shutterstock jpg
Francoise Hardy Foto  Grand Prix jpg
Shakira jpeg
Oprah jpg
Kim Kardashian jpg
celine dion jpg
Chris Martin jpg
kanye west foto  Instagram jpg
Kylie Minogue jpg
Naomi Campbell jpg
nick cannon Instagram jpg
Taylor Swift jpg
Tom Jones jpg
Dakotta Fanning, Tom Cruise foto  Shutterstock jpg
Kim Kardashian foto  Shutterstock jpg