Jennifer Aniston, dezvăluiri despre fosta colegă din „Friends‟, Lisa Kudrow: „Ura când publicul râdea‟

Jennifer Aniston (55 de ani), cunoscută pentru rolul lui Rachel Green din serialul „Friends‟, și-a amintit ce a trăit la începutul serialului. Ea a povestit două întâmplări care o au în centrul atenției și pe Lisa Kudrow (60 de ani), fosta ei colegă de platou. 

image

Serialul „Friends‟ a fost unul dintre cele mai influente din istoria televiziunii, iar personajulele Rachel Green, jucat de Jennifer Aniston, și Phoebe Buffay, căreia i-a dat viață actrița Lisa Kudrow, au fost poate cele mai importante din distribuție. 

Citește și acest articol: Ce spune despre tine preferința pentru un anumit personaj din serialul Friends 

Primul episod din „Friends‟ a fost difuzat în urmă cu 30 de ani, mai exact pe 22 septembrie 1994, însă trecerea timpului nu reprezintă un impediment pentru Jennifer Aniston să-și aminească momente importante de pe platourile de filmare. Actrița a povestit recent, într-un interviu pentru „Variety‟, două întâmplări care o au în centrul atenției pe colega ei, Lisa Kudrow. 

Jennifer Aniston: „Lucrurile au scăpat de sub control‟

În interviu, Jennifer Aniston a reflectat asupra trecerii timpului, mărturisind că, deși au trecut trei decenii de când a fost difuzat primul episod din „Friends‟, ea încă își amintește în cele mai mici detalii premiera serialului:

„Eu și Matthew Perry luam prânzul undeva și știam că Lisa Kudrow își vopsește părul. Așa că am fugit în salonul de coafură și m-am furișat. Ea era cu capul în chiuvetă, așa că am luat duza de la tipul care urma să o vopsească și am început să-i spăl părul. Cu siguranță, lucrurile au scăpat de sub control, ceea ce a fost regretabil. Dar emoția pe care am avut-o, o simt ca și cum s-ar fi întâmplat ieri.‟ De asemenea, Jennifer Aniston și-a amintit că Lisei nu-i plăcea să filmeze în fața publicului: „Ura când publicul râdea‟, a recunoscut ea. 

Vezi și acest articol: Câți bani au câștigat actorii din reluările serialelor. Friends a fost o sursă bună de venit! 

La un moment dat, actrița a fost întrebată cum se simte când urmărește serialul, iar Jennifer Aniston, ștergându-și lacrimile de pe față, a spus: „Sunt bine. Sunt lacrimi de fericire.‟ 

Sursă foto: Pinterest 



Recente

pozitie verticala jpg
Jennifer Lopez, Ben Affleck  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Pierce Brosnan  foto   Shutterstock jpg
moarte jpg
Shania Twain jpg
Nicola Peltz, Victoria Beckham  jpg
Jennifer Lopez, Ben Affleck  foto   Shutterstock jpg
nunta jpg
UNTOLD BAC DE 10 4x5 1 jpg
kourtney kardashian travis barker (3) jpg
launch app jpeg
neversea png
pietre la rinichi  jpg
Jennifer Lopez  sursa foto   Shutterstock jpg
sosete negre in avion jpg
singuratate jpg
p  7 Joe Biden WC jpg
Angelina Jolie tatuaje jpg
Cantaretul Usher jpg
Albert Einstein jpg