Jessie J, diagnosticată cu două afecțiuni la trei luni după ce a devenit mamă

Jessie J le-a împărtășit fanilor că a fost diagnosticată cu două afecțiuni, la doar trei luni după ce a adus pe lume primul său copil. De ce suferă artista? 

image

Anul trecut, în luna mai, Jessie J devenea pentru prima oară mamă, după ce anterior a suferit un avort spontan, care a făcut-o să își piardă orice speranță că va mai putea aduce un copil pe lume. Fericirea a fost atât de mare, încât artista a ținut să posteze în mediul online un mesaj înduioșător despre fiul ei: 

„Acum o săptămână, viața mea s-a schimbat. Fiul meu a venit pe lume, iar inima mea a devenit de două ori mai mare. Acest sentiment nu poate fi descris în cuvinte. Mă îndrăgostesc zilnic de el. Este magic‟, a fost începutul declarației sale.

De atunci, viața i s-a schimbat considerabil, mai ales că, la doar trei luni de la fericitul eveniment, artista a fost anunțată de medici că suferă de două afecțiuni. Mai exact, interpreta piesei „Price Tag‟ a fost diagnosticată cu TOC (sau Tulburarea Obsesiv-Comportamentală), caracterizată prin prezența obsesiilor și/sau a compulsiilor, care cauzează anxietate sau disconfort, dar și cu ADHD, o tulburare de deficit de atenție și hiperactivitate

Vezi aici: Ce trebuie să știi despre tulburarea obsesiv-compulsivă. Nu este doar o simplă obsesie 

Citește aici mai multe despre ADHD la adulți: semnele tulburării și modalități de gestionare 

Jessie J: „Mereu am știut că sunt diferită‟

Artista le-a dezvăluit fanilor pe rețelele de socializare că privește situația dintr-o perspectivă pozitivă și consideră că ADHD a ajutat-o să se simtă puternică:

„Mereu am știut că sunt diferită și că văd lucrurile altfel. Acum știu că lucrurile nu sunt atât de grele și de înfricoșătoare. ADHD se referă la un spectru larg. Simt că este superputerea mea, deoarece o potrivesc din perspectiva potrivită și știu că am oameni potiviți lângă mine. Întotdeauna am fost sinceră cu viața. Știu că sunt mulți oameni care trec prin așa ceva și, sincer, sunt alături de ei. Simt că trebuie să mă iubesc și mai mult pe mine, de 11 ani. (…) Am trăit cu 1000 de liste pentru că simțeam că viața mea se va prăbuși. Așa că, să te iubești pe tine contează. Nu ne definește nimic în viață, ci ne ajută să creștem și să devenim o versiune mai sănătoasă a noastră‟, a mărturisit cântăreața. 

Sursă foto: Instagram - @jessiej  



Recente

Visurile nativilor a trei zodii se implinesc pe 7 septembrie  Sursa foto Pixabay imagination 8825242 1280 jpg
Prințul William Foto Getty Images (5) jpg
Cleopatra jpg
Regina Elisabeta a II a  foto   Shutterstock jpg
O astroloaga explica de ce relatiile care rezista in 2024 vor dura  Sursa foto shutterstock 2439831227 jpg
brian may  sursă foto   Shutterstock jpg
Joaquin Pheonix  foto   Shuttarstock, Jocker jpg
shutterstock 1432895006 jpg
Carmen Electra  foto   Shutterstock, Baywatch jpg
Gandalf jpg
Elle Macpherson  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2282989513 jpg
Festival de Film  foto   Shutterstock jpg
Samantha Fox  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2493731425 jpg
shutterstock 2277522461 jpg
rodrigo abreu Cj4CWKQllOM unsplash jpg
Al Pacino  foto   Shutterstock jpg
7 michael jackson si lisa marie presley profimedia 0035714503 jpg jpeg
RAP04310 JPG