Johnny Depp, mândru de dinții lui stricați! „Am multe carii!”

Fanii actorului sunt îngrijorați din cauza danturii lui stricate, însă vedeta nu numai că nu se grăbește să-și facă programare la stomatolog, dar e mândru de dinții lui îngălbeniți.

image

De fiecare dată când actorul de la Hollywood zâmbește în fața camerelor de filmat, admiratorii lui și, de altfel, întregul glob îi observă dantura stricată. Însă dentistul vedetelor din Cetatea Filmului, dr. Apa, a dezvăluit, pentru Page Six, că nu e nimic altceva decât o dantură naturală, îngrijită… mai deloc.

„Stilul lui de viață își lasă amprenta chiar și asupra danturii sale. O uzură ca a lui poate fi întâlnită și la persoanele de 30 de ani, dar decât în cazurile agresive de uzură, sau iată că vedem așa ceva la cineva ca Johnny Depp”, susține dr. Apa.

Expertul în zâmbete de Hollywood are clienți ca Ramona Singer, Kendall Jenner și Simon Cowell și e de părere că pasiunea actorului pentru cafea și tutun a făcut posibilă o astfel de uzură și de îngălbenire accentuată a dinților lui Depp. În plus, dantura vedetei n-a fost curățată în ani de zile, iar asta e vizibil cu ochiul liber.

Dentistul vedetelor de la Hollywood recomandă ca dantura lui Johnny Depp să beneficieze rapid de pe urma unei detartrări și curățari ca la carte, după care acesta propune niște fațete de porțelan, pentru a împiedica să mai fie vreodată atât de afectați dinții acestuia.

„I-aș propune fațete de porțelan, pentru că e nevoie să-i fie refăcută mușcătura. El are o uzură mare a danturii, care poate fi corijată”, e de părere specialistul. Totuși, Apa nu i-ar pune niște fațete prea albe lui Depp, în genul celor avute de Tom Cruise, pentru că întreaga imagine a vedetei din filmul „Pirații din Caraibe” este destul de dură și de… sălbatică.

image

Din păcate, actorul nu-și dorește deloc o refacere a danturii sale, în trecut chiar s-a lăudat cu dinții lui stricați, plini de carii. „Am multe carii!”, ne anunța prin 1995, în revista Premiere. „Am început o lucrare pe canal acum opt ani și nu e încă finalizată…”, ne-a luat prin surprindere vedeta.

Actorul avea 31 de ani pe-atunci și spune, în gura mare, că-i place zâmbetul lui „defectuos”. „E ca la indieni, care, atunci când realizează ceva din mărgele, adaugă câteva defecte întregii lucrări. Așa și eu, sunt mândru de dantura mea stricată!”, a conchis starul hollywoodian.

„Când văd oameni cu dinți perfecți, mă enervez la culme. Aș prefera să înghit o albină decât să-mi fac una ca asta”, a continuat să ne uluiască cel care s-a lăudat, la acea vreme, cu lipsa oricărui miros urât al gurii sale. Fie că e așa sau nu, cert e că Johnny are o imagine sălbatică, iar o dantură albă, perfectă nu i s-ar potrivi deloc. Totuși, nu i-ar strica o curățare a danturii din când în când, nu credeți?

foto - Shutterstock



Recente

mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg