S-au prefăcut în tot acest timp! Will Smith și soția lui, nefericiți împreună

S-au cunoscut în 1994 și s-au despărțit în urmă cu șapte ani, fără ca nimeni să știe. Vestea separării celor doi actori a șocat tot mapamondul acum câteva zile!

image

În 1994, Jada s-a prezentat la o audiție pentru serialul care-l avea ca protagonist pe Will Smith,  „The Fresh Prince of Bel-Air”, și, în ciuda faptului că s-au plăcut reciproc, vedetele au devenit un cuplu abia în 1995, după ce mariajul actorului cu Sheree Zampino s-a finalizat.

Doi ani mai târziu, Will Smith și Jada Pinkett Smith și-au unit destinele în decembrie 1997, la numai o lună de la logodnă. Însă, chiar și în ziua nunții lor, Jada nu voia să se mărite și-a plâns tot drumul până la altar. Actrița a făcut cunoscut acest lucru recent, în toiul discuțiilor despre natura relației sale cu tatăl copiilor ei. În iulie 1998, a venit pe lume fiul lor, Jaden Smith, iar, doi ani mai târzium în octombrie 2000, s-a născut fiica lor, Willow Smith.

De-a lungul anilor, cuplul de vedete a vorbit despre mariajul lor și zvonurile despre divorț. În 2015, Will a recunoscut că „mariajul nostru este cea mai dificilă și mai epuizantă chestie din viața noastră. Și știți că nu suntem niște oameni care renunță ușor”, după care, în timpul emisiunii ei online, „Red Table Talk”, perechea VIP a continuat să adreseze același subiect delicat. Cei doi soți n-au refuzat să discute despre relația lor, dar nici n-au pus vreodată punctul pe i, au evitat să spună tot adevărul.

În ciuda a tot ce s-a scris până acum, cei doi actori păreau împăcați cu relația lor, oricând de multă muncă presupunea. Păreau chiar fericiți împreună. Dar nu era decât o aparență! În octombrie 2023, în schimb, cei doi soți au aruncat bomba la Hollywood – au dezvăluit că ei și-au încheiat viața de cuplu în 2016!

Jada a declarat că nu a recurs la divorț din simplul motiv că ea i-a declarat lui Will, la altar, anumite lucruri ce presupun continuarea relației lor până la finalul vieții lor. Iar Will e de aceeași părere. În 2006, a recunoscut că mariajul trebuie să fie pe viață și că doar moartea îi poate despărți pe niște soți. Asta cu toate că el era bărbat divorțat, da?

image

„Trăim vieți separate și sunt împreună doar ca familie, nu și ca soț și soție”, a mărturisit actrița siderată că, atunci când Smith i-a tras o palmă lui Chris Rock, pe scena Oscarurilor 2022, Will s-a referit la Jada ca la soția lui.

În concluzie, cei doi actori de la Hollywood au uimit un mapamond întreg când au recunoscut, zilele trecute, că sunt despărțiți de șapte ani. Ce-i drept, lucrurile nu păreau deloc în regulă între ei, dar nici nu s-a gândit cineva că vedetele păstrează doar aparențele și ne ascund că nu mai formează un cuplu încă din 2016!

foto - Shutterstock



Recente

George Michael  foto   Shutterstock jpg
soții Beckham  foto   Instagram jpg
Selena Gomez  foto   Shutterstock jpg
vedetă  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2353299337 jpg
Liam Diddy jpg
shutterstock 2464171741 jpg
Târgul Vrăjitoarelor OCC jpeg
V2 (1) png
P  Diddy  foto   Shutterstock jpg
Francesca Eastwood  foto   Shutterstock jpg
Rihanna (1) jpg
ketchup  foto   Shutterstock jpg
Kanye West  foto   Shutterstock jpg
Dudley Moore  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2249337991 jpg
Snapinsta app 462030422 18022603226581291 5365278647779100844 n 1080 jpg
Viata de roman a vloggeritei Anyta  Sursa foto arhiva personala jpg
Laura, Ada si Adela Retreat Vama Veche  jpg
terapia prin țipăt  foto   Shutterstock jpg