Kamala Harris nu a avut mereu familia unită: „Părinţii mei se înţelegeau precum apa şi uleiul‟

2 kamala harris jpg jpeg

Kamala Harris a intrat în atenţia publicului, imediat după ce Partidul Democrat a câştigat alegerile din America, iar ea a devenit prima femeie vicepreşedinte a Statelor Unite. Ştim că este o familistă convinsă, având un soţ care o susţine în cariera politică şi doi copii vitregi. Aceasta şi-a dorit încă de mică să aibă o familie unită, aşa cum nu s-a întâmplat în copilăria sa.

Vicepreşedinta Statelor Unite ale Americii este numită „Obama la feminin‟ pentru că este o femeie puternică şi ambiţioasă, la fel ca fostul preşedinte al Statelor Unite, Barack Obama. Kamala Harris a fost crescută de mama ei, o indiană, care a învăţat-o tradiţiile asiatice, dar şi valorile morale care au ajutat-o să devină astăzi una dintre cele mai influente femei de pe Glob.

Shyamala, femeia minionă care l-a fascinat pe tatăl Kamalei Harris

1 800 jpg jpeg

Părinţii Kamalei Harris, Donald Harris şi Shyamala Gopalan s-au născut în 1938. Tatăl Kamalei provine dintr-o familia afro-jamaicană şi a urmat multe şcoli de prestigiu în India şi în California. Shyamala a copilărit în Madras, ceea ce era atunci „India Britanică‟. Tatăl Shyamalei a fost un membru al claselor de elită antice, iar mama sa activistă pentru drepturile femeii. După ce a absolvit colegiul de femei din New Delhi, Shyamala a aplicat în secret la Universitatea din California-Berkeley, în ciuda faptului că familia ei nu vizitase niciodată Statele Unite. Tatăl ei a fost surprins de decizia sa, dar i-a dat toate economiile pentru a-şi finanţa primul an de şcoală. A ajuns în campus în 1958, pentru a se pregăti de masteratul în nutriţie şi endocrinologie. Câţiva ani mai târziu, l-a întâlnit acolo pe Donald, iar bărbatul a fost fascinat de ea, deoarece era foarte mică de înălţime şi foarte inteligentă. A fost dragoste la prima vedere, iar Donald a convins-o pe Shyamala să nu se mai întoarcă acasă după terminarea şcolii şi să se căsătorească cu el. În anul 1963 se întâmplă acest lucru, iar un an mai târziu se naşte primul lor copil, Kamala Devi. La doi ani distanţă vine pe lume Maya, a doua lor fiica.

        Vezi această postare pe Instagram                       O postare distribuită de Kamala Harris (@kamalaharris)

O postare distribuită de Kamala Harris (@kamalaharris)

Donald Harris, mai mult absent din viaţa fiicelor sale

După ce a obţinut diploma de doctorat, tatăl Kamalei a predat la Universitatea din Ilinois, iar din acel moment au început să apară tensiuni în căsătoria celor doi. Donald considera că progresul în carieră este cel mai important, familia fiind a doua lui prioritate. În 1971, când Harris avea 7 ani, cei doi au divorţat. Deşi Kamala a spus că nu şi-a auzit niciodată părinţi certându-se, aceasta a declarat că se înţelegeau precum „apa şi uleiul‟. După divorţ, cei doi s-au luptat pentru custodia fetelor, iar Shyamala a câştigat lupta. În urma procesului de custodie, Donald a fost mai mult absent din viaţa fiicelor sale. Le vedea rar, mai mult în weekend sau în excursiile din vară.

Sursă foto: Instagram / Shutterstock / Apnews.comRecente

Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce  jpg
Click! pentru femei Nr  14   7 iulie 2024 jpeg
Matthew Perry jpeg
Brooke Shields jpg
Dorian Popa   bolovan jpg
Julia Roberts, Emma Roberts jpeg
Zodii greu de impresionat jpg