Keira Knightley a fost diagnosticată cu sindrom de stres post-traumatic

1 83564 original jpg jpeg

Actriţa Keira Knightley a dezvăluit că a avut probleme psihice la vârsta de 22 de ani şi că a fost diagnosticată cu sindrom de stres post-traumatic (PTSD) atunci când a început să devină celebră, potrivit BBC.

Ea a mărturisit că a fost nevoită să îşi ia un an de pauză după ce a jucat în filmele "Pirates of the Caribbean" şi "Love Actually". Keira Knightley a fost diagnosticată cu sindrom de stres post-traumatic din cauza succesului dobândit.

În ciuda succesului, actriţa a recunoscut că s-a simţit "fără valoare" în urma criticilor care i-au fost aduse. Şi a mai afirmat că era prea speriată ca să iasă din casă şi să facă faţă paparazzilor.

Faima Keirei Knightley a crescut după ce a apărut în "Bend it Like Beckham", "Pirates of the Caribbean" şi "Love Actually". Privind înapoi, ea a declarat că toate acele filme făcute îi par un lucru "total nebunesc".

image

Ea a povestit că lipsa ei de formare profesională a făcut-o să se concentreze pe negativism. "Practic mă simţeam fără valoare".

Situaţia a continuat chiar şi după ce a primit nominalizarea la Oscar pentru "cea mai bună actriţă" pentru performanţa din "Pride and Prejudice", în 2005. "M-am simţit ca şi cum nu existam şi eram o creatură ciudată, cu faţă ciudată, căreia oamenii îi răspundeau într-un fel extrem şi nu înţelegeam de ce".

Faptul că a fost urmărită de paparazzi transforma plecarea de acasă "într-o luptă" în fiecare zi. Peste 20 de fotografi o urmăreau atunci şi căutau să obţină o reacţie a sa.

image

La un moment dat nu a mai ieşti din casă timp de trei luni şi a fost nevoită să facă hipnoterapie pentru a preveni un atac de panică ca să fie în stare să participe la gala premiilor Bafta în 2008, când a fost nominalizată pentru rolul din "Atonement".

Knightley este cea mai recentă vedetă care vorbeşte public despre PTSD. Înaintea ei, Ariana Grande, a dezvăluit că a suferit de tulburare de stres post-traumatic în urma atentatului cu bombă de la concertul ei din Manchester.

image

Lily Allen a mărturisit că a suferit de această boală după ce în 2010 a născut un fiu mort.

Cântăreţul Will Young a vorbit de asemenea de stres post-traumatic pe care l-a dezvoltat în ani, din cauză că şi-a ascuns homosexualitatea, a fost agresat în şcoală şi separat de fratele geamăn la naştere.

În august anul acesta, Mel B a declarat că s-a internat într-o clinică de dezalcolizare şi depedenţă de sex, după ce a fost diagnosticată cu stres post-traumatic ca urmare a divorţului şi a decesului tatălui ei.

Stresul post-traumatic (PTSD) este o tulburare care se caracterizează prin reexperimentarea unui eveniment traumatic extern, însoţită de simptome de excitaţie crescută şi de evitare a stimulilor asociaţi cu trauma.Recente

prenume bebelus jpg
Ivanka Trump, Donald Trump sursa  Shutterstock jpg
Ce averi au celebritățile de la Hollywood jpg
actrița Jessica Alba sursa  Shutterstock jpg
Click jpeg
1 printul william shutterstock 1288925734 jpg jpeg
kim kardashian jpg
Olivia Newton John, ultimul mesaj sursa  Shutterstock jpg
Brendan Fraser jpeg
Chandler Bing jpeg
Ajungem MARI Suflet fragil, caut o inimă mare (1) png
Regina Elisabeta a II a jpg
Jennifer Lopez si Jennifer Garner jpg
Hugh Jackman și soția foto  Shutterstock jpg
brad de Crăciun sursa  Shutterstock jpg
ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg