Keira Knightley a fost diagnosticată cu sindrom de stres post-traumatic

1 83564 original jpg jpeg

Actriţa Keira Knightley a dezvăluit că a avut probleme psihice la vârsta de 22 de ani şi că a fost diagnosticată cu sindrom de stres post-traumatic (PTSD) atunci când a început să devină celebră, potrivit BBC.

Ea a mărturisit că a fost nevoită să îşi ia un an de pauză după ce a jucat în filmele "Pirates of the Caribbean" şi "Love Actually". Keira Knightley a fost diagnosticată cu sindrom de stres post-traumatic din cauza succesului dobândit.

În ciuda succesului, actriţa a recunoscut că s-a simţit "fără valoare" în urma criticilor care i-au fost aduse. Şi a mai afirmat că era prea speriată ca să iasă din casă şi să facă faţă paparazzilor.

Faima Keirei Knightley a crescut după ce a apărut în "Bend it Like Beckham", "Pirates of the Caribbean" şi "Love Actually". Privind înapoi, ea a declarat că toate acele filme făcute îi par un lucru "total nebunesc".

image

Ea a povestit că lipsa ei de formare profesională a făcut-o să se concentreze pe negativism. "Practic mă simţeam fără valoare".

Situaţia a continuat chiar şi după ce a primit nominalizarea la Oscar pentru "cea mai bună actriţă" pentru performanţa din "Pride and Prejudice", în 2005. "M-am simţit ca şi cum nu existam şi eram o creatură ciudată, cu faţă ciudată, căreia oamenii îi răspundeau într-un fel extrem şi nu înţelegeam de ce".

Faptul că a fost urmărită de paparazzi transforma plecarea de acasă "într-o luptă" în fiecare zi. Peste 20 de fotografi o urmăreau atunci şi căutau să obţină o reacţie a sa.

image

La un moment dat nu a mai ieşti din casă timp de trei luni şi a fost nevoită să facă hipnoterapie pentru a preveni un atac de panică ca să fie în stare să participe la gala premiilor Bafta în 2008, când a fost nominalizată pentru rolul din "Atonement".

Knightley este cea mai recentă vedetă care vorbeşte public despre PTSD. Înaintea ei, Ariana Grande, a dezvăluit că a suferit de tulburare de stres post-traumatic în urma atentatului cu bombă de la concertul ei din Manchester.

image

Lily Allen a mărturisit că a suferit de această boală după ce în 2010 a născut un fiu mort.

Cântăreţul Will Young a vorbit de asemenea de stres post-traumatic pe care l-a dezvoltat în ani, din cauză că şi-a ascuns homosexualitatea, a fost agresat în şcoală şi separat de fratele geamăn la naştere.

În august anul acesta, Mel B a declarat că s-a internat într-o clinică de dezalcolizare şi depedenţă de sex, după ce a fost diagnosticată cu stres post-traumatic ca urmare a divorţului şi a decesului tatălui ei.

Stresul post-traumatic (PTSD) este o tulburare care se caracterizează prin reexperimentarea unui eveniment traumatic extern, însoţită de simptome de excitaţie crescută şi de evitare a stimulilor asociaţi cu trauma.Recente

Mandy Moore, Nick Jonas jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck jpeg
nuntă Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Click! pentru femei Nr 3  2023 jpeg
Menopauza jpg
Ireland Baldwin jpg
Pamela Anderson carieră foto  Shutterstock jpg
Papa Benedict sursa  Shutterstock jpg
Iti place muzica live Iata top 3 restaurante pe care nu trebuie sa le ratezi in Bucuresti jpg
zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg
Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg
SAGA jpg