La 57 de ani, Shania Twain a pozat topless: „Mi-a fost foarte rușine cu trupul meu‟

Shania Twain, cunoscută pentru piesele „You’re Still The One‟ și „Man! I Feel Like A Woman!‟, a pozat topless pentru coperta celui mai recent single. Cântăreața a spus că această decizie i-a schimbat viața, deoarece ani de zile i-a fost rușine cu propriul corp.  

image

Legendara artistă Shania Twain, în vârstă de 57 de ani, revine în centrul atenției odată cu lansarea noului său album „Queen of Me‟, al șaselea din discografia sa. Acest moment este important pentru artistă și din punct de vedere personal, deoarece a pozat fără sutien pe coperta single-ului ei „Walking Up Dreaming‟, iar asta a ajutat-o să capete mai multă încredere în ea.  

Shania Twain: „Sunt torturată încă de la vârsta de 10 ani‟

În cadrul unui interviu, cântăreața și compozitoarea a vorbit despre luptele pe care le-a dus, de-a lungul anilor, cu imaginea sa corporală: „Mi-a fost foarte rușine cu trupul meu, încă de la o vârstă foarte fragedă, până în punctul în care nu aș fi mers la plajă în costum de baie. Aș spune că, probabil, sunt torturată încă de la vârsta de 10 ani‟, a povestit artista, potrivit „Daily Mail‟.  

Citește și: Shania Twain își ascundea sânii ca să nu fie abuzată sexual de tatăl ei vitreg 

Decizia de a poza topless a fost un pas mare pentru vedeta, care a recunoscut că „i-a schimbat viața‟. Pe coperta noului său single, o putem vedea pe Shania Twain cu brațele strânse, în timp ce își ascunde sânii.

image

„Acum, mă uit cu adevărat la mine și spun să las toate lucrurile la o parte. Lucrurile pe care nu vreau să le arăt cu adevărat. Vreau să fiu demnă și să spun: da, sunt o femeie care se simte confortabil în propria ei piele. Nu vreau să încerc să-i arăt lumii goliciunea, ci încerc să-mi arăt încrederea în propria goliciune‟, a mai spus artista. 

Shania Twain a povestit și despre lupta pe care a dus-o cu boala COVID-19. Infecția respiratorie a afectat-o atât de tare încât a avut nevoie de spitalizare. Conform „Daily Mail‟, ea a povestit într-un interviu video: „Am dus o luptă foarte urâtă cu COVID. A trebuit să fiu transportată de o echipă specială pentru că nimeni altcineva nu mă ducea cu avionul la spital‟. În timpul internării, Shania Twain a avut nevoie de terapie cu plasmă. 

Sursă foto: Pinterest, Instagram



Recente

lenjeria din dantelă jpg
Studiu jpg
Gisele Bündchen și copiii ei  jpg
femeie în roșu  foto   Shutterstock jpg
Emma Stone jpg
Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg