Shania Twain, mușcată de o căpușă: „Vocea mea n-a mai fost niciodată la fel!”

Câștigătoarea a cinci premii Grammy se chinuie cu boala Lyme încă din 2003, când a fost mușcată de o căpușă în timp ce călărea.

image

„Simptomele mele au fost destul de înfricoșătoare, pentru că, înainte de-a fi diagnosticată, eram amețită pe scenă. Îmi pierdeam echilibul, mi-era teamă că o să cad pe scenă”, a dezvăluit „Regina muzicii country” în noul ei documentar „Not Just a Girl”. „Îmi pierdeam cunoștința timp de câteva secunde la fiecare minut”, a continuat ea să ne uimească.

Shania, născută Eileen Edwards, susține că boala cronică de care suferă a contribuit din plin la apariția disfoniei, adică la alterarea calității vocii, pe care a tratat-o cu numeroase operații la gât și terapie. „Vocea mea n-a mai fost niciodată la fel!”, pune punctul pe i cântăreața de 56 de ani. „Credeam că mi-am pierdut vocea pentru totdeauna. Credeam că s-a terminat totul pentru mine, că n-o să mai cânt niciodată…”, a explicat ea.  

Pe 22 august, Shania va sărbători ziua de naștere a fiului ei, Eja D'Angelo, care va împlini 21 de ani. Mariajul ei cu tatăl copilului său s-a încheiat în 2008, după ce a descoperit că acesta o înșela cu secretara ei și prietena bună, Marie-Anne Thiébaud.

Twain a corelat divorțul cu pierderea părinților ei în 1987, când ei au avut un accident auto fatal, iar ea n-avea mai mult de 22 de ani. „N-am trecut niciodată peste moartea părinților mei!”, a recunoscut ea. „Cum mă gândeam că n-o să trec niciodată peste faptul că-mi pierdusem vocea…”.

„În timp ce încercam să descoper de ce-mi pierdusem controlul asupra vocii mele, aveam și un divorț în plină desfășurare. Soțul meu mă părăsise pentru altă femeie. Nu mai aveam nicio motivație să-mi continui cariera muzicală…”, a explicat diva country.

Twain a ajuns să se căsătorească cu fostul soț al lui Thiébaud, Frederic, în 2011, și s-a întors în muzică în 2017, cu hiturile „Any Man of Mine”, „You're Still the One”, „Man! I Feel Like a Woman!” și „That Don't Impress Me Much”.

„Mi-am recăpătat independența!”, conchide vedeta.

Foto - ShutterstockRecente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg