Shania Twain, mușcată de o căpușă: „Vocea mea n-a mai fost niciodată la fel!”

Câștigătoarea a cinci premii Grammy se chinuie cu boala Lyme încă din 2003, când a fost mușcată de o căpușă în timp ce călărea.

image

„Simptomele mele au fost destul de înfricoșătoare, pentru că, înainte de-a fi diagnosticată, eram amețită pe scenă. Îmi pierdeam echilibul, mi-era teamă că o să cad pe scenă”, a dezvăluit „Regina muzicii country” în noul ei documentar „Not Just a Girl”. „Îmi pierdeam cunoștința timp de câteva secunde la fiecare minut”, a continuat ea să ne uimească.

Shania, născută Eileen Edwards, susține că boala cronică de care suferă a contribuit din plin la apariția disfoniei, adică la alterarea calității vocii, pe care a tratat-o cu numeroase operații la gât și terapie. „Vocea mea n-a mai fost niciodată la fel!”, pune punctul pe i cântăreața de 56 de ani. „Credeam că mi-am pierdut vocea pentru totdeauna. Credeam că s-a terminat totul pentru mine, că n-o să mai cânt niciodată…”, a explicat ea.  

Pe 22 august, Shania va sărbători ziua de naștere a fiului ei, Eja D'Angelo, care va împlini 21 de ani. Mariajul ei cu tatăl copilului său s-a încheiat în 2008, după ce a descoperit că acesta o înșela cu secretara ei și prietena bună, Marie-Anne Thiébaud.

Twain a corelat divorțul cu pierderea părinților ei în 1987, când ei au avut un accident auto fatal, iar ea n-avea mai mult de 22 de ani. „N-am trecut niciodată peste moartea părinților mei!”, a recunoscut ea. „Cum mă gândeam că n-o să trec niciodată peste faptul că-mi pierdusem vocea…”.

„În timp ce încercam să descoper de ce-mi pierdusem controlul asupra vocii mele, aveam și un divorț în plină desfășurare. Soțul meu mă părăsise pentru altă femeie. Nu mai aveam nicio motivație să-mi continui cariera muzicală…”, a explicat diva country.

Twain a ajuns să se căsătorească cu fostul soț al lui Thiébaud, Frederic, în 2011, și s-a întors în muzică în 2017, cu hiturile „Any Man of Mine”, „You're Still the One”, „Man! I Feel Like a Woman!” și „That Don't Impress Me Much”.

„Mi-am recăpătat independența!”, conchide vedeta.

Foto - Shutterstock



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg