Te-ai pus la curent cu termenii sexuali din 2024? Ce înseamnă „findom” sau „corn”?

Un nou studiu face lumină în privința celor mai populari termeni sexuali ai acestui an. Tu știi ce înseamnă?

image

Analiza a 160 de milioane de căutări pe Google arată creșterea și scăderea în popularitate a unor cuvinte… folosite în intimitate. Studiul a fost realizat de Rachel Thompson, un expert sexual și de relații amoroase, la cererea Sensuali, o platformă faimoasă de sex, iar concluziile la care a ajuns specialista ne pot surprinde pe cei mai pudibonzi dintre noi.

Timp de cinci ani, s-au strâns informații de pe platforme precum Instagram, TikTok, Facebook și Twitter / X și s-a ajuns la câteva concluzii interesante despre preferințele cuplurilor actuale. Ceea ce a devenit evident e că gustul oamenilor s-a schimbat destul de mult și, odată cu el, și vocabularul sexual al cuplurilor.

În urma analizării rezultatelor cercetării, s-a ajuns la concluzia că termenul „preludiu” a avut căderea cea mai dramatică printre cuvintele vehiculate despre sex în mediul online și nu numai.

Nici „poziția câinelui” nu se mai bucură de succesul pe care l-a avut cândva. La fel și „plesnitul” a căzut în topul preferințelor actuale, iar relațiile intime desfășurate cu mai multă forță fizică decât de obicei, legându-ți partenerul și aplicându-i „pedepse” corporale, nu mai sunt nici ele de mare inters pentru cupluri. „Bondage”-ul a picat în clasamente 36%!   

Printre neologismele folosite pe rețelele sociale se numără – „seggs” (în loc de sex), „corn” (care vrea să însemne porno) și „contabil”, care se spune unei prostituate.   

image

Expresiile cele mai „la modă” includ termeni precum „findom” – care are de-a face cu dominarea financiară a partenerului, când cineva obține plăcere prin simplul fapt că controlează finanțele altcuiva – și „capcană însetată”, care înseamnă că cineva postează un anumit conținut în spațiul online cu intenția de-a fi considerat atrăgător, dorit.

Termenul cel mai popular este „gooning”, modul de-a obține o excitare prelungită prin stimuli senzoriali. Cu alte cuvinte, se masturbează în mod repetat. În limba română nu există un termen care să explice exact înețelsul cuvântului, dar cunoscătorii știu despre ce e vorba când le vorbșeti despre gooning...

foto - Shutterstock



Recente

Insecte in baie  jpg
femeie care mănâncă salată  foto   Shutterstock jpg
Oua umplute  Sursa foto shutterstock 1936397476 jpg
pasca fara aluat reteta selgros jpg
Cozonac cu nuca si stafide  Sursa foto shutterstock 257974991 jpg
Cele mai bune cereale pentru micul dejun  Sursa foto shutterstock 429528310 jpg
Curatenie de Paste jpg
sRGB 24 SU1 PR LINEN LDIV 01 6246 online jpg
Cum poți compune o ținută rock, dar extrem de feminină jpg
torturi jpg
shutterstock 239166247 jpg
Cheesecake cu visine  Sursa foto shutterstock 257497624 jpg
menstruatie jpg
mătuşă jpg
medic  foto   Shutterstock jpg
Paste cu sos pesto  Sursa foto shutterstock 156789950 jpg
Cum se curăță ecranul televizorului jpg
nuntă  foto   Shutterstock jpg
Cum alegi oja semipermanentă potrivită și cum se întreține corect jpg
Cum stii daca te ingrasi din cauza tiroidei  Sursa foto shutterstock 332045699 jpg