La ce te ajută gomajul

remedii pentru picioare umflate jpeg

Îţi doreşti o piele tânără şi fără imperfecţiuni? Atunci trebuie s-o îngrijeşti ca să obţii rezultatul dorit. Primul pas în acest sens este să îndepărtezi celulele moarte. Acest procedeu se numeşte exfoliere sau gomaj.

Dacă elimini celulele moarte din piele,pielea respiră mult mai uşor şi scapi de o mare parte din inesteticele formaţiuni de la suprafaţa epidermei. În plus,procesul de regenerare celulară este mult mai intens. Special conceput pentru aceste nevoi,exfoliantul de corp de la Yves Rocher,Plaisirs Nature,conţine particule cu extracte de piersică galbenă. Are un miros plăcut şi îţi lasă pielea moale şi catifelată.

Preţ:45 lei

bfdbbd8cab06fc562eeee707fdc66063 jpg jpeg

Pentru stimularea circulaţiei sângelui la nivelul pielii,tot exfolierea îşi spune cuvântul. De asemenea,cu ajutorul acestui procedeu,produsele cosmetice se absorb mult mai bine în epidermă. Gelul de duş exfoliant Supless cu extract de castan pregăteşte pielea pentru tratamentul anticelulitic.Microsferele pentru gomaj exfoliază şi îndepărtează celulele moarte şi activează circulaţia sangvină,lăsând epiderma fină şi tonifiată. Vitamina B5,din compoziţia lui,oferă hidratare şi catifelare.

Preţ:17 lei

8f1527ec74f51358a9ac9284ce551beb jpg jpeg

Frecvenţa cu care îţi faci gomaj ţine de textura pielii. Tenul sensibil se curăţă o dată la 14 zile,iar cel mixt şi gras în fiecare săptămână. La fel de important este să te hidratezi după fiecare exfoliere. Smooth,noul gel de duş exfoliant din gama „Adidas for women”,conţine o formulă hidratantă inovatoare care curăţă blând pielea,ajutând-o în acelaşi timp să-şi păstreze echilibrul natural.Îmbogăţit cu microperle care îţi exfoliază pielea,produsul îţi lasă pielea moale şi gata de hidratare.

Preţ:12 lei

38a51fae1c281cab6671ed84b1c67510 jpg jpeg


Recente

Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce  jpg