La o cafea cu... Ionuţ Iftimoaie

1 53980 original jpg jpeg

Pentru mine, unul, sunt foarte multe ocazii când aleg să fiu atent, delicat, cu soţia mea, dar urăsc să fac asta în zilele impuse de calendarul sărbătorilor.

De ce să aştept ziua de 8 Martie ca să-i ofer flori femeii iubite? De multe ori,merg la cumpărături la supermarket şi mă întorc acasă şi cu un buchet de flori. Efectul e cu totul altul atunci,e într-adevăr o surpriză primită cu bucurie. Cred că o zi în care e cumva obligatoriu să faci un cadou,o surpriză,ia din valoarea gestului. Sunt o persoană care trăieşte la maximum ceea ce simte şi care arată asta. Dacă sunt nervos,neliniştit,se vede imediat. Dacă sunt bucuros,fericit,se vede în aceeaşi măsură. Nu las să treacă o zi fără să îi spun soţiei mele că o iubesc,fără să-mi îmbrăţişez şi să-mi alint copiii. Viaţa e atât de ciudată… nu o poţi controla,de aceea e important să le spui celor pe care îi iubeşti ce sentimente ai pentru ei.Nu am înţeles niciodată de ce atunci când urăsc,oamenii îşi exprimă mai uşor trăirile ce îi încearcă. Şi de ce le e greu să spună „Te iubesc“-  cele două cuvinte atât de frumoase şi care aduc atât de multă bucurie.  Şi nu mă refer aici numai la relaţia bărbat-femeie,ci şi la cea dintre copii şi părinţi,copii şi bunici. Sentimentul de iubire,de dragoste este extraordinar. Trăim hrănindu-ne cu emoţii,restul sunt doar obligaţii,nevoi,taxe şi impozite. E mare păcat să nu ne bucurăm de sentimentele noastre şi să nu ni le manifestăm. Pentru că a venit vorba de graţie… la filmările pentru „Jumătatea mea ştie!“,emisiunea care începe pe 11 mai la Kanal D,am fost provocat să port o pereche de graţioşi pantofi cu toc de 10 cm. A fost o experienţă traumatizantă! Am suferit un blocaj psihic (râde). Nu aş putea spune că sunt graţios când dansez! (râde) Deşi mă încearcă cele mai graţioase sentimente atunci. Însă,atunci când vine vorba de dans,îi las femeii graţia...

Ionuţ Iftimoaie apare,începând de mâine,alături de Cove şi de Andreea Tonciu,în emisiunea concurs „Jumătatea mea ştie!“,de la Kanal D.



Recente

Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
Lily Allen jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg